Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marttta

Powiedzcie mi tylko jedno - tipsy

Polecane posty

Gość marttta

Moja znajoma ze studiow zrobila sobie dlugie, brokatowe, zlote tipsy. I do tego takie sciete na ukos. Ogolnie dziewczyna jest zadbana i fajnie sie ubiera (moze troche za mocno sie maluje), ale te tipsy mi sie nieszczegolnie podobaja. I teraz pytanie: czy taka jest teraz moda i ja sie zwyczajnie nie znam, czy to zwykla tandeta??

Gość Szok normalnie
To mega tandeta!!!!!!!!!!!! Gdzie mieszkacie?

Gość marttta
Kraków

Gość sephi
bo laski mysla ze im wiecej i im bardziej sie blyszczy to lepiej, tipsy moga byc ladne jak sa dobrze zrobione i jak nie ma naciepanych sto rzeczy i nie sa takie szponowate no ale rzecz gustu

Gość marttta
No, czyli nie jest z moim poczuciem gustu jeszcze tak zle? ;)

Gość Szok normalnie
Przeciez najładniejsze jest to,co wydaje sie byc naturalnym.A jej pazury(nie paznokcie!!!),wygladają raczej mało naturalnie:O:O:O Koleżanka Twoja to szczyt bezguścia i tandety. Nie koleguj się z nią,bo i Tobie gust sie moze wypaczyc. No i jeszcze Kraków...ja myslałam,że jakiś pipidówek mniejszy,a tu nieee....Kraków. porazka.

Gość marttta
Hehe, no widzisz.

Gość ojjjjjjjjjjj
"Nie koleguj się z nią,bo i Tobie gust sie moze wypaczyc." e no bez przesadyzmu

Gość Szok normalnie.
Kto z kim przystaje...takim sie staje:P:P:P

Gość marttta
heh, ja ja nawet lubie, jest w porzadku. Ale nie jestem z nia w jakichs blizszych stosunkach, bo denerwuje mnie jej snomizm (to jest bluzka od aver... cos tam, mam przyjaciela geja itp) :D

Gość no cóż...
już naprawdę nie ma na co wydać kasy?.

Gość marttta
ech... nie wiem, do biednych raczej nie nalezy, wiec wydaje sobie na takie glupotki... a kwestia gustu- jej problem:)

Gość chilli81
Nie zgadzam się sama mam tipsy i też je zakładam. Są krótkie i naturalnie wyglądają :) A co do twojej qmpeli to tak zgadza się to był trend tego lata takie na ukos mnie nie szczególnie się to podoba i też sama takich nie robię chyba, że ktoś bardzo chce :) Tipsy to dobra sprawa dla osób, które mają swoją słabą płytkę lub nieładną poza tym po usunięciu tipsów ale stopniowo a nie brutalnie spiłowane płytka paznokcia zyskuje na wyglądzie tzn. robi się piękny kształt. A później jeśli ktoś nie ma życzenia nosić tipsów może je malować ewentualnie jeśli ma pazurki bardzo łamliwe można je utwardzić żelem :) Przecież nie trzeba nosić tipsów do końca życia. Pozdrawiam

PAZNOKCIE WARSZAWA Witam,od kilku lat zajmuje sie przedłuzaniem paznokci metodą akrylowa i żelową.Wszystkie chętne Panie zainteresowane pięknymi paznokciami zapraszam na w/w przedłużanie paznokci lub utwardzenie naturalnej płytki żelem.proponuje paznokcie klasyczne-naturalne,klasyczny french,paznokcie z wtopionymi ozdobami-hologramy,brokaty,siatka,koronka,folia,kruszona muszla...French-kolorowy,brokatowy...paznokcie zdobie ozdobami\"sypkimi\"jak i posiadam bardzo duży wybór wzorów z lakierów.proponuje równiez uzupełnienie,manicure biologiczny i cązkowy.Usługi wykonuje w salonie na Warszawskim Żoliborzu.dla wszystkich klientek z Kafeterii niższe ceny! szczegóły odnośnie konkretnych cen po wysłaniu zapytania na sandrus10@buziaczek.pl< /a> proszę o dopisek Kafeteria.Pozdrawiam i Zapraszam.Asia