Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ot ciekawostka

Kto zdradza nie rozumie czym jest milosc?

Polecane posty

Gość ot ciekawostka

Kto zdradza i mowi, ze kocha, oszukuje kogos i samego siebie? Zgadzasz sie z tym czy nie?

Gość Ehhh.....
...milosci nie ma... ...przynajmniej dla niektorych!

Ja bylam w innej sytuacji niz opisana powyzej.. wrecz przeciwnie kochalam sie bardzo czesto ze swoim chloapkiem a mimo tego mnie zdradzil... tlumaczyl to tym iz chcial sie upewnic ze to ja jestem najlepsza partnerka dla niego i ze to ze mna chce spedzic cale zycie... dodam iz oboje bylismy dla siebie pierwszymi lozkowymi partnerami... co wy na cos takiego?

Gość czuły jarosław
to jest tak : mężczyna nie musi KOCHAC aby pójśc z kobietą do łóżka kocha tylko JEDNĄ kobietę ale sex moze uprawiac rownierz z innymi kobietami bo mężczyzna ODDZIELA milosc i seks. SZCZERZE ci napiszę ze mnie bardziej zabolalaby zdrada PSYCHICZNA niz FIZYCZNA. Bardziej zabolało by mnie to ze dziewczyna pomyslalaby o innym mezczyźnie jako LEPSZYM partnerze na życie niz ja.Lepszym czyli np. inteligentniejszym, zaradniejszym życiowo,z kims z kim czuje sie lepiej PSYCHICZNIE niz ze mną .

to akurat nie ulega watpliwosci jednak zdrada fizyczna takze bardzo boli... szczegolnie jak sie widzialo ta dziewczyne twarza w twarz... mysli lataja po glowie... jak on mogl tak to zrobic... piescic ja i calwoac... heh jesli facet uznalby ze dziewczyna jest lepsza od jego obecnej toprzeciez nie meczylby sie.. mysle ze latwiej by mu bylo odejsc miz kobiecie po takim stwierdzeniu.