Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mutsy maniaczka

Mutsy najlepszy wozek ?jego wady i zalety

Polecane posty

Gość mutsy maniaczka

+wygodny, waga srednia,duzo akcesoriow,kolorow,cena _maly kosz na zakupy,brak tacki dla rodzicow

maly kosz na zakupy to chyba jego najwieksza wada :( w moim dodatkowo nie moge zmienic siedziska do przodu, bo zle sie trzyma

Gość mutsy maniaczka
Evi na poczatku mialas do niego gondole czy fotelik do niemowlaka?

Gość Milena1978
Ja wlasnie wczoraj zamowilam Mutsy :) Od pol roku chodzilam po sklepach, zadawalam mnostwo pytan i ogladalam najrozniejsze wozki. Bralam pod uwage wiele rzeczy i jedno co wiem to niestety nie ma wozka idealnego, ale najbardziej zblizony do "mojego idealu" jest wlasnie Mutsy Urban Rider. Najbardziej zalezalo mi na tym zeby sie dobrze powadzil, chcialabym z nim chodzic zarowno do lasu, jak i do centrum handlowego. Powinien sie dobrze skaladac, bez problemu miescic w samochodzie i miec latwo dopianany fotelik do stelaza. No i oczywisci powinien byc wygodny dla synka i... ladny :) Wydaje mi sie, ze Mutsy spelnia te wymagania, ale musze Wam powiedziec, ze nie bylo latwo podjac decyzje :) Wiadomo... ile uzutkownikow - tyle opini, ja sie juz zdecydowalam i mam nadzieje, ze bede zadowolona

Milena mam dokładnie to co Ty! szperam w necie, chodze po sklepach (wiem wiecej niz sprzedawcy na temat danych technicznych),ale nadal nie mogę sie zdecydowac. zastanawiam sie między: #bebe confort na stelazu air trophy 6 z gondolą windoo (minusy drogi, mała gondola, nie buja sie; plusy-lekki, uroczy i największa zaleta-gondola może służyć jako fotelik) #x-lander xa---(minusy mała gondola, spacerówka nie rozkladana na leżąco, nie buja sie;plusy cena, wygląd, niezależna, duże koła) #mutsy urban albo 4rider (minusy cena, mała gondola,nie buja sie; plusy-ładny, skrętny lekki) #deltim premier(minusy-wygląd,ciężar, skretna cala oś a nie poszczególne koła;plusy-duża gondola, duża spacerówka rozkładana na leżąco, buja sie,duży metalowy kosz(nie brudzi sie),cena!) i bądź tu mądry!

na poczatku mialam gondole, pozniej dokupilam fotelik, ale byl tylko do samochodu, nigdy na stelaz pozdrawiam uzytkowniczki mutsy ;)