Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znamca tego tematuuu

Po jakim czasie trzeba robić ponowny kurs na prawko??

Polecane posty

Gość znamca tego tematuuu

No właśnie, jaką ważnośc ma kurs na prawo jazdy??

Gość jasne...
z reguly bezterminowe, chyb, ze np. masz wade wzroku, to wtedy, tak jak u mnie na 5 lat, i nie trzeba robic kursy, tylko zbadac sie i przedstawic papier od lekarza w urzedzie

Gość taka sobie jedna kursantka
chodzi ci o to, że jeśli zrobisz kurs i nie zdasz egzaminu a potem odłozysz to na kilka lat, to czy bedziesz musiał jeszcze raz robić kurs od początku? ja zrobiłam kurs, oblałam na egzaminie 2 razy a potem przerwałam zdawanie (z uzasadninych powodów osobistych) i wróciłam do tego dopiero po 5 latach wykupiłam cały kurs od początku, bo stwierdziłam, że nie wystarczy mi np 10godz po 5 latach a cały kurs był tańszy niz dokupienie tylu godz ktos mi powiedział, ze kurs jest ważny tylko 3 lata ale kiedy zapytałam w WORD-zie, to pani powiedziała, że wszystko jest w porządku i normalnie wyznaczyla mi termin na stare zaświadczenie i nie chciała nowego... więc trudno powiedzieć aha - zdawałam w Lublinie

hmm ale czy na pewno? też bym włąsnie to chciała wiedziec :( bo odstawiłam na 2 latka :( a szkoda mi :( zreszta dzisiaj jest juz chyba niezbędne :( a dopiero teraz pieniazki mam aby powrócić.