Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla pani tylko 600zl netto

wspomnienia z facetami od ktorych dreszcz przeszywa skore

Polecane posty

mialyscie takie momenty w przeszlosci z facetami ktorych teraz na sama mysl sie wzdrygacie? ze to bylo zalosne, obrzydliwe badz po prostu idiotyczne?? ja np. teraz wspomnialam bylego (ktorego nie kochalam wogole) i z ktorym uprawialam seks, on mial malego, gibal sie jak pier***** rezus i nic nie czulam, poza tym byl grubawy i oblesny kurffffaaaa normalnie taka mam mine teraz :O zaluje tego bylo strasznie kijowo, nie wiem jak wtedy moglam pozwolic mu na tak intymne zblizenie bleeeeee :(:(:(:(

najgorsze jest to ze ten byly chce do mnie wrocic a ja musze go splawiac choc chcialabym utrzymac przyjazne stosunki albo moj pierwszy facet od seksu, bleeeee, byl mlody glupi i wygladal jak dupa :( ja tez bylam mlod i glupia ::O:O:O:O:O

Gość buhehe
ja teżmam jedno niemiłe przeżycie. Zawsze byłam grzeczna dziewcynką. Seks tylko z jednym mężczyzną i to z miłości po 2 latach bycia razem. Rozstalismy sie i przespałam sie z miom kumplem. Co za porażka. Zero gry wstępnej. To było dokładnie 3 razy po 3 minuty. Ciarki mnie przechodza :o

i jeszcze jedno, jak poklocilam sie z facetem bylismy w aucie przed moim domem, i ja mu zaczelam robic loda, on byl wniebowziety, ale potem jak sobie pomyslalam, ze sasiad mogl przechodzic i nie zauwazyc ze ktos cos komu robi :O wogole kuzwa robienie loda w aucie :/

Gość nad niemnem
Ja kiedys spieprzylam jedna sprawe, podobal mi sie koles, byl we mnie romantycznie zakochany, wszyscy nas ze soba swatali, a ja jak idiotka przespalam sie z jego kumplem, a potem jeszcze z drugim :O Romantycznosc prysla, w koncu wyladowalam tez w lozku z moim wielbicielem, ale z ta roznica, ze on juz przestal byc moim wielbicielem, wlasnie w momencie, jak zaczal mnie krecic... e tam, stare dzieje.