Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwanna

Dowiedzial sie o ciazy i przestal sie odzywac

Polecane posty

Gość sylwanna

bylismy ze soba 4 lata, nie wiem jak sie zachowywac, uwaza , ze go wrobilam.

Gość zgadza sie
a to chu******,moze dojrzeje,daj mu czas,glowka do gory:)

Gość iurzwpeqirhpweuqh
a wrobilas go?

Gość orzesz k...ja pie...
jak ja nie nawidze facetow. nie smutaj sie. gnoj z niego. urodź dziecko i oddaj mu na wychowanie

Gość a może to on ciebie
wrobił? :P :D

Gość iurzwpeqirhpweuqh
mialas 4 lata, zeby poznac z kim masz do czynienia, to chyba wystarczy? czy zdarzalo sie wam tez rozmawiac?

Gość sylwanna
przez te 4 byl zakochany po uszy, zazdrosny i zaborczy, dziecko wychowam bez problemu, tylko teraz oczuwam rozne leki zwiazane z ciaża i okazalam sie zupelnie sama, nawet nie mam na kogo liczyc.

Gość zgadza sie
hej ,nie martw się:) dbaj o siebie i dzidzię:) przyleci jak wariat gdy tylko urodzisz,sama zobaczysz a wtedy Ty bedziesz dyktowac warunki:)

Gość rekto
spoko, bylam w takiej samej sytuacji. córka ma 8 lat, jest najdroższym skarbem. Szanowny tatus przepadł, nie widzialam go 6 lat. Dasz rade, milosc do dziecka zdziala cuda, wierz mi...

Gość masakra wspolczuje ci
wspolczucie. Ja mam kochajacego chlopaka mimo iz jestesmy ze soba dopiero 2,5 roku:) Ale jestem pewna ze nie zostawilby mnie w takiej sytuacji, i nigdy nie powiedzialby ze go wrobilam:| Raczej mial by do siebie pretensje o brak ostroznosci:| wspolczucie !!

Gość sorki ale nie wiem o co chodzi
postawcie sie w sytuacji chlopaka tez- koles byl z dziewczyna 4 lata.. nie prosil o reke, nie chcial zamieszkac z nia, nie chcial dziecka- to juz jest cos nie tak.. niestety swiat jest nieprawidliwy i na kobiete spada caly ciezar potem- dlatego moglas myslec wczesniej, nim poszlas z takim facetem do lozka na co liczysz? ze nagle Ci sie oswiadczy? ze powie ze o ty marzyl? ludzie na liosc boska mamy XXI wiek i od tego sa prezerwatywy i tabletki:O

wspolczuje ci!!!! pamietam ze moj byly chlopak na wiadomosc ze spoznia mi sie okres powiedzial- jakby co t nie mow moim rodzicom ze ja jestem ojcem- ja musze skoncyc szkole- oni mnie zabija. ja go przetrzymalam. dostalam okres(z 2 dni po naszej rozmowie). Spotkalismy sie i znow poruszylam temat. on znow zaczal sie wypierac. Powiedzialam mu ze jest niedojrzaly i Zegnam;) Nie wiem co ci poradzic! Trzymam kciuki!!

Gadacie jak niezdrowe. Chłopiec dał ciała, bo się nie poczuwa do roli ojca. Może jeszcze zmienić zdanie. A ty, czujesz się gotowa by być mamą? Wyobrażasz sobie opiekę nad niemowlaczkiem, możesz liczyć np. na rodziców? :-)

no wlasnie nie martw sie, przeciez nie masz 16 lat, wiec to nie wpadka:| Wiec nie piszcie jej ze sa tabletki itp bo chyba o tym wie ..

Gość chocoo
facet, który zostawia kobietę w ciąży jest dla mnie nikim. Wcale nie musi się żenić, ale jest w takim samym stopniu odpowiedzialny za dziecko jak i kobieta. Powinien zapewnić kobiecie wsparcie, pomoc, bezpieczeństwo i dołożyć się do utrzymania dziecka. Olej faceta, bo nie jest Ciebie wart

Gość sorki ale nie wiem o co chodzi
wpadka jest nie tylko gdy sie ma 16 lat:P wpadka to dziecko nieplanowane - pospolicie i nieladnie mowiac

nie olewaj jesli kochasz, moze zrozumie a jak nie, to kaz mu placic 2 tys zl alimetnow:) Nie popuscilabym takiemu draniowi:|

Gość sylwanna
tak, jesli chodzi o mnie nie to nie widze problemu, rodzice jeszcze nie wiedzą, on jak sie nie chce żenic to tez nikt go nie zmusza, chodzi tylko o to, ze jak on byl w tarapatach ja zawsze bylam przy nim i w dzien i w nocy, wspieralam go i robilam to z milosci. a teraz wyszla prawda - podchodzil do mnie egoistycznie/ a ja po prostu teskniei i brakuje mi go o wychowanie dziecka sie nie martwie, dam rade. tylko w sercu żal,

Spoko, już doczytałam. Jeśli sama nie wątpisz w to, czy chcesz urodzić maleństwo, dasz sobie radę! Znam różne mamy, których faceci powiedzieli papa i świetnie sobie żyją. Może jednak znajdziesz oparcie w rodzinie. A w jakim wieku jest twój facet? Jeśli ma do 22, jeszcze mogłabym to zrozumieć i zinterpretować jako lęk, ale gdy jest starszy, to znaczy, że jego serce musi być bardzo chłodne.

No tak,chlopak nie prosil o reke ale bzykac mu sie chcialo!!1 no moze mamy mu jeszcze wspolczuc??? Wiedzial jakie sa konsekwencje i ze ponosic je trzeba razem. Zycze Ci powodzenia!!! Kochaj maluszka bo jest czescia Ciebie!!!

Gość sylwanna
dziekuje, ze sie odezwaliscie i wsparliscie mnie słowem, bo powoli wpadam w depresje i radosne chwile poczatku ciazy zaczynają uchodzic w cień. jego zachowanie bardzo wplynelo na poczucie mojej wartości.

Gość a może obiecał jakąś posadę
:P

a ja mysle ze poprsotu troche sie przestaryszl i oprostu potzrebuje chwili samotsnoci zeby sie z tym oswic i poukladac sobie! wtedy na pewno wroci przeprosi i pomoze!! to poprsto szok i tyle

Gość nigdynie mówcie
jestem jego pewna !!! pewnym to można być tylko własnej śmierci ! Niestety nigdy nie wiesz jak ktoś zareaguje na daną sytuację ! Nawet jeśli znacie się kilka lat . Często ludzie poznają się nawet o wiele dłużej!

Gość sylwanna
a najgorsze jest to ze to bedzie dziecko z peknietej gumy:(