Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beaaaaa

kto poznał swoja druga połóweczke przez pomyłke???

Polecane posty

Gość beaaaaa

witajcie! chciałam sie dowiedziec kto poznał swoja druga polóweczke przez np pomyłkowe wysłanie smska, maila, wiadomości na jakims komunikatorze, listu itp???? jestem ciekawa czy takie rzeczy sie zdarzaja? czy ktos sie zakochal potem np od pierwszego wejrzenia jak spotkal te osobe?albo nawet czy sie juz zakochal poprzez rozmowe, smski, maile, komunikatorki????

Gość beaaaaa
ja poznałam swego męża przez omyłkowe puszczenie gołębia pocztowego, zamiast do Lubina poleciał do Lublina ptasi móżdzek w ząbek czesany

znam taką historię:) ale nie wiem kto mi ją mówił, własnie od sms sie zaczęło. U innych na gadu. Ale przez pomyłkę? raczej z ciekawosci, kto mu napisał tak ładne rzeczy;)

Gość ona//
ja tez tak poznałam...przez przypadek wysłałam wiadomośc na skype....kolega z uczelni podał mi swoj nick do skype a ja poszukałam i okazało się ze znalazlam ale inny to napisałam tam wiadomość ze jak bedzie dostępny to zeby sie odezwal...no i sie odezwal ale nie kolega :)i powiedzial ze to pomylka, a potem zagadal jeszcze...no i gada do teraz

Gość beaaaa
jak ktos sie podszywa to niech to robi z glowa...akurat nie mam meza!!!!!!za mloda jeszcze jestem;)

a z tym gołąbkiem słodkie było:) Własnie mam takiego romantyka co to listy, fotki, gołąbki:) Potem trochę go skrzywiła p[ewna Borkowa... Tym zrzucaniem na niego wine.. ale ja nie pozwoliłam na to:) I znów moj Skarbek wraca do siebie:) Do tego jaki był, mowil co mysli np a czemu my mamy zaklina les public, niech ona to sama robi:) cały On. Madry, bystry, milutki, fajny, mowi co mysli:) romantyczny:)

Gość łojoj
hehe mi tez sie zdarzylo,ale to było wiekszosci jednostronne on sie zakochał a ja nie chcialam :] chociaz raz poznalam przez przypadek zly numer sie wybralo potem gg dzwonnienie itp tylko że odległosc mi przeszkadzała i postanowilam to zakonczyc bo chlopak juz jakies plany zaczal w moim kierunku robic :( ale cos czuje ze jakby blisko mieszkal to bylybysmy naopewno razem:)

Gość łojoj
poza tym przeszkadzała różnica klas społecznych, on jest maklerem na wall street a ja tylko blond kociakiem z salonu kosmetycznego w Pułtusku

zakonczyć? No coś Ty:) A rożnica klas to przeszkadza ale innym, nie osobom zakochanym. To wałsnie ci 3 mowia, co Ty bedziesz z nią? a przestan a co ona ma. Ale jako jak była A. to on nie mowł a znia bedziesz? a co ona ma tylko wtykow szuka;) No własnie najlepiej olac osoby 3, niezawsze( w 90% dobrze radzą:)

Gość ona//
a ja dopiero zaczynam go poznawac

Gość onaaaa222
ja tez poznalam go i kocham.....