Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beyonceee

Dziwne upławy w ciąży-kolor różowawy

Polecane posty

Gość beyonceee

Witajcie! Jestem w 11ym tyg ciązy i od dluzszego juz czasu mam takie dziwne uplawy. Raz są żółte, raz przybierają koor soku z grejfruta. Niepokoją mnie zwlaszcza te drugie. Blam ostatnio u gina, ale znowu zapomnialam sie o to spytac, bo bylam zbyt pochlonięta obserwacją malucha na usg :) Ciąza rozwija sie prawidlowo. Mialyscie moze podobny problem? Z gory dzieki za odp.

Kurcze ja czasami mam wrazenie ze moje upławy tez maja kolor różowawy ale to jest takie minimalne faktycznie kolor soku z grejfruta ja jestem w 16 tygodniu te upławy mam raz na jakis czas

Gość wrześniowa mama
miałam takie od czasu do czasu podczas całej ciązy..mój gin. nie potrafił dokładnie stwierdzić skąd są, bo przez całą ciążę czułam się świetnie! ani razu nawet brzuch mnie nie zabolał..najpierw wykluczyliśmy stan zapalny, robiliśmy regularnie usg, żeby sprawdzić czy nie dzieje się nic złego z płodem i nic..różowe upławy jak się pojawiały tak się pojawiały- rzadko, bo rzadko ale jednak- w oststnim trymestrze chyba w ogóle ich już nie było.. mój gin stwierdził, że taka moja uroda i muszę dużo leżeć i odpoczywać i rzeczywiście kiedy dużo leżałam upławy szybko wracały do swojego białego koloru.. tak czy siak radzę nie lekceważyć takiego objawu i zawsze zrobić badania i to sprawdzić.. pozdrawiam