Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieufna

zazdrosc.. 0 zaufania.. uczucia

Polecane posty

Gość nieufna

Jestem z chłopakiem 1.5 roku jednak mieliśmy przerwę która trwała miesiąc.Był z inną.. lecz mówił że tylko mnie kocha, i ze cały czas o mnie myślał i że nie chce nikogo innego poza mną. A więc zgodziłam się zacząć od nowa. Lecz.. jestem teraz strasznie zazdrosna.. i powiem ze nie ufam mu:( cąły czas zastanawiam sie co robi.. gdzie jest.. czy mnie nie zdradza cyz mnie tak naprawde kocha itp:( już wysiadam psychicznie tym zamartwianiem się.. a najgorsze w tymw szytskim jest to że on nie pokazuje mi tego że mnie kocha.. pwoiedzialam mu o tym lecz jak narazie zadnych zmian nie ma:( jak zrobić by wkoncu zaczął pokazywać mi co do mnie czuje.. jak zorbić by się starał.. ? i jak zaufać na nowo:( ?

Gość nieufna
z góry przepraszam za błędy :) za szybko piszę i mi sie literki mylą

Wiesz... Sam bylem w podobnej sytuacji. Dziewczyna mnie zostawiła i przez miesiac bylem z inna (no moze troche mniej lub wicej niz miesiac) ale wrocilem do niej i bardzo ja kochalem (rozstalismy sie niedawno) Byla dla mnie calym swiatem od tego momentu bo pojalem ze jakocham lecz nie docenialem jej bliskosci. Bylem plytki emocjonalnie bo myslalem ze skoro jest ze mna to juz ze mna bedzie do konca jednak to nie prawda. Wiez mi rozstanie z osoba którą sie KOCHA naprawde wiele uczy... znam to z autopsji.