Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimne i wyrachowane

Prawda o Polkach na emigracji - gdy to czytam to trace do nich szacunek .

Polecane posty

Gość USA
7.01 p.m :) papapa

Gość uu
e tam, dopiero 19 z groszem ;) no to teraz to jzu naprawede papapapapapapapa 🖐️

p.m. to znaczy? nigdy tego nie pojmę... dlaczego u was nie ma tryby 24godzin a jest tylko 12pm i 12 am

Gość USA
p.m. - wieczorem :) tutaj tak jest jest system 12 godzinny od od 12 w nocy do 12 po poludniu jest a.m puzniej zmienia sie w p.m.

Gość USA
wiesz tak chca ulatwic wszystko tym "madrym" ;) amerykanskim odlutko

..dobranoc.. ..a na stepnym razem, uwazj zeby kogoś nie obrazić... ...bo kto inny może być mniej wyrozumiały..

Gość ach gdzie te kobiety
Wiekszosc Polek to proste w obsludze cepy. Wystarczy pokazac pare zloty i juz nogi rozkladaja. Polki sa coraz bardziej prymitywne, glupie i zacofane :-p

Gość skoro jestesmy takie ...
prymitywne, glupie i zacofane to dlaczego nam wchodzicie do lozek?? widocznie wam Polskim Panom odpowiada taki stan rzeczy!

Gość uu
typowych wg kogo? muzulmanskich czyli religijnych, czy zaslaniajacych sie religia? duzo gorsi od arabow sa muzulmanie w innych krajach. ale ty i tak jestes tu tylko po to, zeby pitolic, wiec wszystko jedno :P

Gość swiat oglupial
brawo!!!!!! Prawie wszystkie Polki, ktore znam maja takie chore poglady, ze wcale sie nie dziwie, ze laduja tak jak laduja....hahaha Ja tez jestem polka i mam to w dupie ze jestem polka bo przede wszystkim chce zrec i miec dach nad glowa...... Kiedys tez chcialam byc kims i pokazac "swoim" jak to mi sie powiodlo........ oj glupia ja, glupia....... Cos mi nie wyszlo i teraz wiem, ze wcale tak zle nie wyladowalam - kwestia gustu - nie wszystkim musi sie podobac to co mi...hahaha

Gość Tera ja
Nie rozumiem - blondynki lubia facetow ciemniejszych nacji i w czym problem ? Ksiezna Diana tez skonczyla z Al Fayedem bo ten oziebly bialas - jej maz nie potrafil jej dobrze przeleciec i co - czy ktos mowi na nia, ze jest k...?

Gość upeczka
upupupupupup

Gość uu
duzo gorsi sa muzulmanie z afganistanu lub iranu niz z krajow arabskich. wystarczy spojzec na statystyki samobojstw wsrod kobiet, gwaltow i pozycji kobiet w spoleczenstwie. a ateizm nie jest wcale warunkiem do bycia swiatlym czlowiekiem. chociaz teoretycznie moze byc dobrym poczatkiem.