Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozwódka

CZY DAĆ MU SZANSE PO ROZWODZIE

Polecane posty

Gość rozwódka

Rozwiodłam się i po roku dałam mu szansę,znów zamieszkaliśmy razem,teraz zastanawiam się czy podjełam dobrą decyzję.Piszcie jeżeli byłyście w podobnych sytuacjach.CZY BYŁO WARTO? CZY CZŁOWIEK MOŻE SIĘ ZMIENIĆ?

Gość rozwódka
JUŻ ZNAM ODPOWIEDZ! MÓJ BYŁY WŁAŚNIE PRZYSZEDŁ PO PARU PIWACH(ROZSTALISMY SIĘ PRZEZ ALKOHOL)LUDZIE NIE ZMIENIAJĄ SIĘ!!!!!!!!!TYLKO NAIWNI W TO WIERZĄ! NADZIEJA UMIERA OSTATNIA :(

Dziwi mnie takie zachowanie - powroty po rozwodzie. Chyba rozwód to już jest ostateczność, to musi byc bardzo dobrze przemyślana decyzja. Jak potem można do siebie wracać???

Gość malinowo-czekoladowa
Nie, rzadko się udaje, choć niewykluczone ze może sie udać

Gość ...tym razem na pomarańczowo
Nie , próbowałam i Nie. Wszystko nie tak, nie ma powrotu do czegoś co było i nie ma szans by rozkwitło coś nowego Jednak decyzję musisz podjąć sama.

--> ...tym razem na pomarańczowo Ile rozwodów tyle różnych przypadków. Więc w niektórych na pewno jest szansa. Tutaj alkoholik po paru piwach swiadczy o tym ze się nie zmienił.

mój były był babiarzem i tez popijał - zmienił sie na chwilę, a potem jak stanął przy mnie na nogach , wrócił do swoich ulubionych kobiet i alkoholu - nic się nie zmienił....

--> ...tym razem na pomarańczowo Okej. Są jednak przypadki gdy ludzie się zmieniają. Niektórzy jednak przestaja pić.

Jasne, dlatego mówię, że decyzja należy do niej. W życiu wszystko jest możliwe. Ja dałam szansę i przekonałam się, że nie warto. Może autorka będzie miała to szczęście i okaże się, że było warto. Czego jej życzę.