Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dora20

czy biorąc tabletki antykoncepcyjne macie napiecie przedmiesiaczkowe?

Polecane posty

i jego objawy, takie jak bol piersi czy w podbrzuszu? ja mialam takie kiedy nie bralam jeszcze anty.potem bralam novynette i nie mialam w ogole takich objawow, ale musialam zmienic ze wzgledu na plamienia.teraz wzielam pierwsze opakowanie regulonu, dzis wlasnie skonczylam a od wczoraj czuje napiecie w piersiach i brzuszku.czy to po prostu znak ze okres sie zbliza, czy co? jak wy macie??

Czesc. Ja biore cilest i tez tak mam ale gdy konczy mi sie opakowanie. Bola mnie piersi i brzuch jak przed okresem. Ale w tym miesiacu najbardziej. Mam nadzieje ze to nie ciaza bo podobno pierwszymi objawami ciazy jest pobolewanie brzucha jak przed okresem. Pozdrawiam

tak monika2384 na pewno ciaza, w koncu nic tak nie ulatwia zajscia w ciaze jak tabletki anty :)

Gość cilestomanka
ja tez zawsze czuje takie cos w bruchu jabym biegunke miala miec, napadu na slodkie, powiekszenie sie dolnej czesci brzucha, czasem bola piersi, zdenerwowoanie jak przy normalnych miesiaczkach przed tabsami..

Gość ja przy novynette
czułam sie dobrze ale miałam plamienia i teraz biore regulon 3 opakowanie i czuje sie fatalnie:(

a ja przy novynette dobrze sie czulam, tylko w polowie opakowania mnie piersi bolaly.przy regulonie tez jest ok i piersi mnie nie bola, zobaczymy tylko jak bedzie z okresem..a ktorego dnia dostajecie okres przy regulonie?