Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poranna kawa.

Czy to prawda ze nie kupuje sie facetowi zegarka na prezent?

Polecane posty

Gość poranna kawa.

jakie macie na ten temat zdanie ? jak to z tym jest ?

Gość miacara
ja wcale nie uwazam ze taki prezent jest zły. chyba , ze ma to jakis podtekst, np cały czas sie spoznia jak sie z nim umawiasz....:)

a to dlaczego? :D podobno nie kupuje się też butów dla partnera/ki bo w nich odejdzie :D - ja dostałam już 2 pary i nigdzie nie poszłam :D :P

Gość poranna kawa.
podobno jest z tym zwiazany jakis przesad ...ze nie powinno sie kupowac ...... tak jak z butami chyba

Gość poranna kawa.
pytałam rano jaki prezent byłby lepszy zegarek czy sewterek i ktos mi powiedział ze nie kupuje sie zegrka bo konczy sie czas zwiazku -taki ot przesad i ciekawa jestem czy ktos słyszał jeszcze o tym ......

Nie żartuj, czemu niby? Na widok czarnego kota też wracasz w popłochu do domu? Kupuję mężowi zegarki i chustki do nosa /lubi płócienne/ od 10 lat. Wychodząc do pracy żegnamy się jak na wojnę, a po powrocie całujemy się już na klatce schodowej ak para szczeniaków :D Nie słuchaj bzdur :P Dowiedz się tylko jakie marki i wzory lubi - dobry zegarek to spory wydatek, szkoda go po fakcie wrzucić do szuflady ;)

nie wierz w głupie zabobony tylko kupuj! ale sweter tez fajny prezent :)

Gość poranna kawa.
a dlaczego nie kupuje sie chusteczek ?

Gość poranna kawa.
kupiłam ten zegarek i teraz mysle o tym...... :( mogłam kupic sweterek

jak tak będziesz do tego podchodziła to jeszcze faktycznie zerwiecie tfu tfu; nie ma o czym myśleć! nie bądź jak stara dewota co wierzy w takie bzdury! ;) :D

Gość hejlepsza
a majtki można kupować facetowi???????? a jak potem będzie zdejmować przed innymi dziewczynami???? i co wtedy??? ja już raz kupiłam i teraz żałuję :(:(:(

Gość poranna kawa.
niby nie wierze ale wiecie jak to jest .....

Gość poranna kawa.
ehhhh a moze bym tak dla spokoju sumienia oddała go tylko kto teraz mi go przyjmie :(

Majtek nie kupować. I nie karmić drania - Ty go nakarmisz, a on pójdzie spalać kalorie w objęciach innych kobiet!! Niezły wątek ;) Można snuć w nieskończoność... :D nie dajmy się zwariować

Gość poranna kawa.
skad sie wogole bierze te przesady kto to wymyslił .... niby nikt nie wierzy ale duzo osob o tym słyszało ja dowiedziałam sie o tych wszytskich tu przesadach dopiero dzis

poranna kawa. --> kiedyś musi być ten pierwszy raz ;) tzn. to do przesądów :D

Poranna, patrz - tyle lat żyłaś, nie słyszałaś tych Mądrości Ciotki Zenobii i wszystko było OK. A teraz? Kupiłaś facetowi ładny zegarek i zamiast się cieszyć, siedzisz, trzęsiesz się i zakładasz drugi topik :D Trochę rozsądku na Święta, kobieto :) Inaczej każdy Ci wmówi, co tylko zechce - w aktualnym stanie umysłu jesteś wymarzoną ofiarą dla jakiejś spragnionej zarobku wróżki :)

Gość poranna kawa.
hehe wrozka dobre :) ale z drugiej strony jak wiele osob ci mowi ze pada deszcz to znaczy ze chyba pada wiec moze cos w tym tez jest ?

Taa... pod warunkiem, że jak wystawisz rękę, to czujesz, że kropi :)

Gość poranna kawa.
nie daje mi to spokoju ....moze go oddam tylko nie wiem czy mozna tak oddac bez podania przyczyny ?

Chyba nie przyjmą. I powód też musisz podać - lepiej nie mów, że oddajesz towar, który jest w porządku, bo tak Ci doradziły przesądne forumowiczki :D :D Będzie piękna scena :D

Gość bzdura bzdura bzdura

Gość poranna kawa.
ta pojde i powiem jestem przesdana prosze o zwrot kasy ;) chyba by popadali tam ze smiechu ;) nie wiem co mogła bym powiedziec moze ze nie pasuje albo ze juz ma ....tylko co ich to obchodzi :(

-> poranna przecież był już Twój topic na w/w temat, były rady, a zrobiłas jak chciałas więc o co biega? ps. tak to prawda

Gość poranna kawa.
załozyłam topic i padł mi komp wiec poszłam na zakupy , kupiłam zegarek a potem czytam ze to czy tamto ....