Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slodka bulka

matka mojego chlopaka to wariatka

Polecane posty

Gość slodka bulka

ta kobieta jest nienormalna. siedzi caly dzien w domu i nic nie robi. w mieszkaniu jest poprostu syf i brud, nigdzie nie wychodzi.on wszedzie musi ja wozic. ona nawet samam nie moze pojechac sobie kupic butow tylko trzeba ja zawiesc a sklep jest 3 pzystanki tramwajowe od domu.po zaslony zawiesc po do lekarza zawiesc na cmentarz zawiesc. siedzi caly dzien przed telewizorem.kupuje wszzystkie nowe rzeczy jakie zobaczy w reklamach.typu kosmetyki jakies produkty zywnosciowe itp.pozatym wszystko zbiera potrafi przyniesc nawet z kubla kawalek deski. dla mnie jest to chore. ona nawet nie lubi wyjezdzac na wakacje . przez 5 lat tylko byla 3 dni nad morzem i to tylko dlatego e musiala byc.inni dorosli ludzie wychodza z domu np na zakupy na spacer do kina do teatru spotykaja sie ze znajomymi a ona oglada telewizor

Gość a włączony
chociaż ten telewizor ogląda?

Gość i jak Ci dziecko mozemy pomoc
?? :D:D

nie tylko Twojego chłopaka matka jest dziwna.. :o ale w sumie co mnie to ja z nią mieszkac nie bede :P

Gość wszystkie tesciowe to wariatki
a ona to produkt systemu, jak wszyscy za nia robia to na chuj ma ruszac dupe?

Gość To jest samotnosc
Podejrzewam ze chociaz ma syna to czuje sie bardzo samotna i niepotrzebna.Moze sami byscie ja zaprosili do teatru albo na wieczorek dla samotnych,nawet jesli trzeba bedzie ja zawiezc.

Gość slodka bulka
ona ma meza. on caly dzien pracuje i unika siedzenia w domu.ona jest sklucona z cala rodzina i nawet probuje sklucic mojego chlopaka ze mna.wymysla rozne bzdury.ma kupe pieniedzy i wydaje je tylko na siebie. wzyciu nikomu nie kupila prezetu czy jakiegos drobiazgu

Gość angelina jo
to masz problem. dla mnie to dziwne ze nigdzie nie wychodzi. moze ma jakas silna depresje

Gość jak nie wiadomo
o co chodzi to chodzi o kase Bulka juz widzimy co cie boli ONA MA DUZO PIENIEdzy a co cie jej kasa obchodzi

Gość slodka bulka
akurat jej pienidze mnie nie obchodza.ona nisczy nasz zwiazek. poklucilasiezcalarodzina i teraz nie komu dokuczac to wybrala mnie.pozatym to chybanie jest normalnezeczlowiek z nikim sie niespotyka tylko siedzi od godiny 8 rano do 23 przed telewizorem

Gość jak niwiadomo
ale co ci przeszkadza ze siedzie przed telewizorem

Gość wszedzie jednakowo
debilko ona ma depresje jak nic!!!! zamiast ja oczernaic zastanowcie sie jak jej pomoc co?????

Gość ciekawe co
by ta matka zrobila gdyby nie miala syna z samochodem ? a moze wtedy nie mialaby juz tej depresji ?

Gość wszedzie jednakowo
ALE MA I TERAZ NIE GDYBAJ CO BY GDYBY!!!!!!

Gość stare babsko bez depresji
Jaka depresja?Moja tesciowa jest podobna,ma wszystkich gdzieś poza własnym tyłkiem.Babsko jest leniwe i tyle.

Dziewczyno, czego się pienisz? Czy ona Cię zmusza, żebyś siedziala z nią przed telewizorem? Żyje jak chce, dorosła jest. A Twojemu chłopakowi wyszłaby na dobre odrobina asertywności, jak nie chce wszędzić wozić matki, niech dozuje te przyjemności. Chyba, że on nie ma nic przeciwko /ludzie mają różne układy rodzinne/, tylko Ty wolałabyś mieć go na wyłączność? Życie wśród ludzi wymaga kompromisów, zwłaszcza w rodzinie. Nie zauważyłaś?

Gość wszedzie jednakowo
pewnie matka sponsoruje synka bo inaczej pewnie by nie wozil a ta sie obuza bo on wozi, a ciekawe skad ma kase jak siedzi w domu co ?/?

Gość a niech sobie siedzi
co Ci do tego. jak jej syn czasami pomoże, to mu korona z głowy nie spadnie. przynajmniej wiesz, że to człowiek, na którym można polegać.

Gość ciekawe co
ona nie ma zadnej depresji, gdybalam troche bo chce to wlasnie zasugerowac, nie bedzie bardziej asertywny ten jej synalek, a zobaczysz, depresjai nie miala i nie ma... kazdy widzi w innym to co chce widziec :)

Gość ciekawe co
ta tesciowa to straszna egoistka , ale moze sobie na to pozwolic :)

Gość slodka bulka
nie obchodzilo by mnie to gdyby ona nie niszczyla naszego zwiazku. a leki to ona samam sobie kupuje ma znajoma w aptece wiec co tylko zechce to moze kupic bez recepty. ma leki doslownie na wszystko.d nowotworow po depresje i psychoze.i wszystko bierze.

A o Twj facet na to ? widzi w ogóle,że matka siedzi w domu ? czy dla niego wszystko jest ok? bo chyba musi widziec,że ona jakas dziwna nio i to ze chce was skłocić :/ jak to wygląda międz wami ???

Gość slodka bulka
miedzy nami jest ok.on robi to co ona mu powie bo jak np nie zawiezie jej gdzies to ona robi mu pozniej straszna awanture. przeciez kobiety jak ida sobie kupic buty albo jakis ciuch to ida z kolezanka albo same a nie z synem po majtki czy biustonosz albo do ginekologa.

słodka bułka, dobrego związku nie zniszczą dziwactwa teściowej - jesli coś Ci nie odpowiada w Twoim związku, rozmawiaj o tym z własnym chłopakiem, a nie miej pretensje do jego matki. Nie myl spraw własnych z prywatnymi sprawami innych ludzi. Jak na razie nie usłyszałam od Ciebie nic, co świadczyłoby o jej toksyczności. Ty za to masz do niej pretensje o rzeczy, które Ciebie nie dotyczą.

Problem leży w relacjach Twojego chłopaka i jego matki, pieniądze, leki, lekarze i skłócona rodzina, która na razie nie jest jeszcze Twoją, nie maja tu nic do rzeczy.

Gość ciekawe co
ta tesciowa zachowuje sie jak male rozkapryszone dziecko, jak mi nie dasz tej zabawki to bede krzyczec, uwazam ze jest rozkapryszona i rozpieszczona dlatego tak sie zachowuje

Gość temat umiera
moja jest dokladnie taka sama,potrafi tylko wymagac i awanturowac sie,w koncu powiedzialam dosc tego,nie widujemy sie od lat,nie spedzamy razem swiąt bo ona woli isc do siostry niz podzielic sie oplatkiem z nami,z wnukami,tylko mąz ja odwiedza i jest jej i mnie ok,

Gość slodka bulka
ciagle mu mowi ze jestem zla glupia ze powinien sie ze mna rozstac. idziemy cos zjesc na miescie on wtedy nie je objadu a ona robi mu awanture ze ma zjesc itp i wrzeszczy na niego. on rezygnuje z wyjsc nawet z teatru bo ona kaze mu zalozyc firanki. moze to wina troche mojego chlopaka ale on stara sie uniknac kolejnej awantury