Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam się nad imieniem

marek - podoba sie to imie dla dziecka?

Polecane posty

Gość zastanawiam się nad imieniem

Gość współczuje srebrnego
:O dziwnie kojarzysz. ewa mewa. józek wózek patryka patyk kuba kupa wiktor traktor

Gość współczuje srebrnego
do kazdego imienia się czepiasz?

Ewa 33 >>> ale ja nie jestem Marek :O pozatym Ciebie chyba tez to nie dotyczy więc czemu wyzywasz?? może uogólniłam ale zeby od razu być chamską w stosunku do mnie?? Nawet nie wiesz co miałam na mysli :O Czy będzie Ok jeśli napisze, że Ewa 33 jest połgłówkiem??

a może to dotyczy kogoś mi bliskiego? nie pomyślałaś? wyzywasz go od półgłówków, to ja tez Cię wyzwę, może zobaczysz, jak to miło, półgłówku!

jesteś wredna krową :O i jak bierzesz w 100% poważnie informacje na kafe to Ci współczuje. Normalny człowiek potrafi czytać i nie bierze na serio takich słów :O Czy naprawdę myslisz, że ja uważam wszystkich Marków na swiecie za idiotow?? Ile by ich bylo??

no, karnityna, \"Wszystkie Marki to półgłówki \" - to Twoje słowa ale skoro sama nie traktujesz się poważnie, to faktycznie, nie ma co Cię słuchać/czytać, bo bredzisz a co do wrednej krowy... wow, jakie wyszukane epitety, jestem pod wrażeniem, ale pozwól, nie nie zniże sie do poziomu interlokutora i nie będę kontynuować polemiki ps. może w nowym wcieleniu (skroro w styczniu masz się na nowo urodzić) bozia da Ci więcej rozumku... chociaż ociupinkę, to już będzie spory postęp

Gość to dzieci
a moze jeszcze wszystkie Marki jedzą kozy?

Marek to jedno z najstarszych rzymskich imion, patrycjuszowskich na dodatek. Jesli ktoś woli, to również biblijne. Mnie się kojarzy super, bo z Markiem Aureliuszem - rzymskim cesarzem i fantastycznym, madrym człowiekiem, facetem który potrafił zarówno prowadzić wojny, jak i władać piórem w sposób godny podziwu :) karnityna---> z trzech znanych mi osobiście Marków dwaj mają doktoraty, a trzeci dobrze prosperującą firmę - prowadzi interesy z połową świata i NIGDZIE NIE POTRZEBUJE TŁUMACZA. Zna pięć języków obcych. Sądzisz, że można ich uznać za półgłówków? :D Marek jest ostatnio rzadko spotykanym imieniem wśród tych wszystkich Jaśków, Kubusiów, Franków i innych oklepańców. Ma szansę być oryginalny, póki nie przyjdzie następna fala :P

widzisz jaka Ty głupia jesteś. W styczniu czeka mnie powazna operacja i bardzo się boje :( i jakie Ty masz prawo mnie obrazać?? oceniać?? i pewnie jesteś z siebie zadowolona?? ..ale dogadałam jej teraz nie powie , że wszystkie Marki to półgłowki bo przecież mój jest taki fajny :O

Gość bardzo męskie

Gość okropne imię....
naprawde - bez urazy... poza tym z lekka oklepane, wymyśl coś bardziej oryginalnego - byle nie Xavier :;;;;

dałaś mi to prawo obrażając Marka ale koniec tej kretyńskiej wymiany zdań, więcej się nie odezwę, głupolu

Gość ja mam brata
MArka i jest fajnym chłopakiem:), on też lubi swoie imie ma 22 lata

Gość to dzieci
ja tez miałam operację na raka i nie zakazałam nikomu mnie obbrazac i się litowac.

Gość to dzieci
rzeczywiście kiedys był boom na Staszków, jaśków, janiny, Jadwigi, Tadeuszów, Franciszków, Zygmuntów, Juzef.óww, Jerzyych. Teraz wraca na Stasków Franków jasków . Był niedawno tez boom na patryków, kubów, kacprów, michałó., julek, natalii i julek, mateuszy ciekawe jak bedzie za kilka lat? niewiem jakie wtedy dac imie dla dziecka henryk? ryszard? eugeniusz? :O napewno niechce marcina macka, michała, tomka, jacka, piotrka, grzesia krzysia

o to fajnie! ale nie bedziesz mi mówić jak mam się zachowywać?? Poza tym nie zakazuje nic nikomu! Nie mam takiej siły :O

Gość nudzisz nas i męczysz
karnityna alez ty męczy dupa jestes . wez idz juz sobie na spacerek.

Gość jednak wszystkie
Ewy to zdziry :O

karnityna nie jestem ewa i to ze obrazasz ewę nie znaczy ze dana osoba która broni ewę jest ewą. Oj prosta jestes dziecinko. wez idz lepiej się przygotuj na ta powazna operację przeszczepu mózgu

Gość marek to
zjebane imie na maxa nie karaj tym imieniem swojego dziecka

a czemu zjebane na maksa? dowody prosze.

Gość ewkamarchewka*
wszystkie karnityny to debilki