Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oug

Gdańsk, bezpłatny ginekolog

Polecane posty

Gość oug

Słuchajcie, szukam ginekologa ale chciałabym chodzić nieodpłatnie bo nie mam szczególnych wymagań, chodzi mi raczej o tabsy i zwykłą profilaktykę... Jak to teraz jest? Jak znaleźć ginekologa który przyjmuje w ramach ubezpieczenia? Gdzie jest taki zakład w Gdańsku? Ostatnio chciałam się zarejestrować tam gdzie zawsze i zszokowało mnie że państwowy ginekolog raptem stał się prywatny i za zwykłą wizytę z wypisaniem recepty i cytologią miałabym zapłacić ponad trzydzieści złotych (i tak co miesiąc).

Gość oug
Jej, kochana jesteś! Dziś w jednej z nich byłam (akurat mieszkam obecnie między dwiema takimi) ale nie załapałam się bo musiałam iść do pracy a była kolejka. Wybieram się więc kiedy indziej lub zadzwonię... I przyznam że wstyd było mi zapytać czy mają usługi bezpłatne. To zwrócę się do nich odważniej :).

Gość acidofilna
tak zrob, nie ma sie czego wstydzic, idz i zapytaj czy maja ginekologa ktory przyjmuje na NFZ. wiadomo, ze prywatne wizyty to spory wydatek i nie kazdego stac. ja szczesliwie zadnych badan nie musze co miesiac robic, a jesli o tabletki chodzi, to dostaje recepte na polroczny zapas, wiec 50 zl raz na pol roku moge wydac. no, to powodzenia i trzymaj sie :)

Gość werty5678
Witajcie czy możecie mi podać adres do ginekologa który przyjmuje na nfz ? Kliknełam na ten podany link ale nie wiele z niego wiem, może macie jakichś sprawdzonych ginekologów do których chodzicie w gdańsku? (ale nie prywatnie tylko na nfz)

Gość rosy3
Ja chodzę do dr Małgorzaty Elghaba w Nadmorskim Centrum Medycznym na Świętokrzyskiej w Gdańsku na Oruni Gónej. Przyjmuje na NFZ bezpłatnie. Bardzo fajna doktorka :)