Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj

pomocy! co moze być powodem braku miesiączki???

Polecane posty

napewno nie jestem w ciązy.. a ostatni raz okres miałam 10 października! :O nie wiem kompletnie co robić...

Gość jatakaja
to może być jakas infekcja (jeśli masz upławy) , albo stres spowodował zatrzymanie okresu, albo problemy hormonalne. Diagnozy Ci nikt nie da przez neta. Najlepiej isc do ginekologa i to biegusiem

a może lekarz by Ci odpowiedział a nie jaśnie wróżki? A tak swoja droga jakby mi sie tydzien okres spóżnial umowilabym sie juz z lekarzem a ty czekasz 2 miesiace? odwazna jestes...

Gość jatakaja
nie no po tygodniu opóźnienia to może troche przesada bo takie opóźnienia sie zdarzają chociażby w wyniku stresu, ale fakt faktem - 2 miesiące to już za długo żeby czekac dalej...

to może wszystko przez to że jadłam bułki razowe z Lidla i pasztetową z biedronki. Na samą mysl rozpalam swoje kubki smakowe i gryze kawałek myszy. Ach ta czekolad za 1zł z biedronki dała bym sie dla niej pokroić. Po maśle z środkowej półki z mojego ulubionego sklepu nie dostaje okresu. Ach jakie to proste

upławów nie mam.. no nic. wybiore sie do lekarza. chciałam jedynie spytac czego moge sie spodziewac... co to moze być :o czuje sie od jakiegos miesiaca jak ociezała banka i przytyłam 3kg. a okres opoznia mi się miesiąc.. nie dwa.

Gość mozna sie spodziewac
ze jestes w ciazy??