Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość riannka.h

związek bez zobowiązań

Polecane posty

Gość riannka.h

no własnie..., wlasnie w coś takiego się władowałam, tylko sex, tylko przyjemnosc, związek ciał, wiem ze nie ja pierwsza i nie ostatnia.. ale czy taki zwiazek ma prawo bytu? czy mozliwe aby po jakims przekształcił sie z tego ,,zdrowy związek" ? czy tylko taki związek po jakims czasie boli? jak to było z wami? byliscie w takim zwiazku?

tutaj juz jest taki temat,duzo ludzi sie tam wypowiedzialo tlyko poszukaj sobie to poczytasz sobie ............. jelsi chodzi o Twoje pyt,to zalezy od czlowieka jakie ma po3eby,nie ktorzy lubia taki uklad inni nie !

Gość ja byłam w takim związku
na szczęście przekształciło się to w coś poważniejszego, gdy powiedziałam stop :) Wszystko zależy od ludzi czyli nas jak do tego podchodzimy

Gość riannka.h
a może jakiś mężczyzna by się wypowiedzial na ten temat? czy wyobraża sobie z taką kobietą poważny związek?

Gość zajefajny
Nie. Do poważnego związku są inne kobiety. Takie, które nie związują się z nami dla samego seksu, takie, o które musimy długo zabiegać, takie, które w razie nieplanowanej nawet wpadki nadają się na matkę naszego syna lub córki. :)

Gość *madziorek*
a jak wygląda selekcja takich kobiet? po czym ustalasz że ta to tylko do łóżka, a ta to ewentualnie na żonę?

Gość ANNKA K
Nie istnieje "związek bez zobowiązań"....zawsze konczy się tak samo...ból i łzy i żal .Wiem,co piszę.Pozdrawiam

Gość malenka_22
Ja tez zaczynalam jako zwiazek bez zobowiazan- z pożądania i namiętności a teraz? 2 lata jesteśmy razem i planujemy rodzinę:)

Gość uciekaj
zazwyczaj kończy się to tak, że kobieta się zakochuje, a facet myśli nadal tylko o seksie, więc uciekaj bo będziesz nieszczęśliwa

ja byłam w takim związku 3 lata. Nie doczekałam się miłości z jego strony. Potem on mnie zostawił. Już prawie rok temu. Znalazłam nowego faceta-i zaczyna się robić tak samo jak w tamtym związku-on się nie chce angażować. Powiedziałam sobie \"stop\" i spotykam się z nim tylko dlatego, że go lubię-idziemy na piwo albo spacer. Jak on chce seksu-ja szybko biore nogi za pas i zmykam mówiąc, że nie chce seksu bez związku. Na pewno nie warto się łudzić, że on się zakocha. Po pewnym czasie facet się przyzwyczaja ze dostaje seks bez zobowiązań a Ty tracisz do siebie szacunek. I w dodatku to wciąga. A co do tego faceta co mnie rzucił-to teraz on za mna lata, chce się spotykać, ale już mu nie wierzę. Nie warto tracić czasu lepiej spotykać się z kimś kto da ci też uczucie, a nie tylko będzie liczył na seks.

Gość aterazmismutno
ojejeku znam to z autopsji u mnie się xle skończyło, ale znam osobe u ktorej skończyło się slubem. Nie ma reguł róznie bywa

Też byłem w takim związku, na początku ustaliliśmy że interesuje nas wyłącznie zaspokojenie swoich potrzeb. Skończył się po 4 miesiącach, ona pierwsza znalazła sobie jakiegoś faceta. I co? I nic, żadnego żalu, bólu, pretensji bo od razu jasno sobie powiedzieliśmy że to tymczasowe i będziemy sobie szukać partnerów.

Gość hagajaga
a co z ewentualną wpadką w takim zwiazku bez zobowiazań?

Gość cała sobą
jesli kobieta wisi z całym życiem na facecie to facet ma wielki obowiązek, nianczyć ją A poważnie mowiąc wiele kobiet wychodzi z załozenia.. spi ze mną to ja mam prawo do niego, ja jestem w jego łozku wiec inna nie jest a zatem bardziej moj niz Jej, z ktora rywalizuje itp Same sie kobiety oklamują. Ponadto nie mowicie mi ze tak sie konczy wiele histroii kjets takich: tylko sex, bo kocham męża:O nie odejde od niego. I facet ma gula.. i łzy.. i tragedie..

Gość cała sobą
zamiast być samej, a kazda kobieta szczegonie jak bywa na lokalach musi miec adoratora bo jesli go ma to znak, ze jest ładna, fajna itp wiec babki chetnie szukaja sobie kogos na sex, na wspolne imprezy itp. na korzysci ze zwiazkow. zmaiast wibrator i wino, wolą faceta sex i korzysci dzieki niemu- wyjazdy itp.

Gość cała sobą
A potem to jets taka zazdrosc.. bo ona ma juz tyle lat,, sama.. a on ma inna kocha ją. I ja trafia, ze ona sama. oto chodzi. zazdrosci innym ich szczesca, wiec odgryza sie na nim, ze to jego wina, ze ona taka niewinna a wiedziała na co idzie. I byli na sexie tylko miesiac. A rok wczesniej tez tak na miesiac:) bbay umieja mydlic oczy jak sawicka:) baba jawnie mowi na tamsach: ja w to k.. nie wchodze jak nic z tego nie bede mec! Mowi twradym osłych wecz głosem/widac ze zalezy jej na kasie. A tu prosze przed mdiami odsatwiła szopke wielce uwiedoznej! tak uwiodla ją ale chwiosc na kase..

Gość kolargola-q
Nikomu nie radze sie w to pakować! Sama byłam w takim zwiazku prawie poł roku, byłam w nim bo bardzo pmnie pociągał facet ktory to zaproponował, miałam tez nadzieje, że moze cos sie z tego wykluje..... Tłumaczyłam sobie, ze bardzo sie zranił kobietami i dlatego teraz jest ostrozny, nie chce sie wiazac.. az sie okazało ze od 2 tyg posuwa inną.. Teraz tylko bol, bo ja jednak sie zaangazowałam, a pozatym zmarnowane poł roku...................... niepolecam

ojej jaka to filozofia powiedziec lasce ze sie ja kocha i juz mamy seksik ;d niby w zwiazku i milosci ;p

Gość a to ciekawostka
raz sie tak umawialam z facetem, ale to tylko dlatego, ze chcialo mi sie seksu, a zwiazku z nim absolutnie nie chcialam. on natomiast mial nadizeje na zwiazek. moze wykorzystalam go brzydko, ale za to jaka mialam radoche, cala noc potrafil mnie ruchac, lizac, cuda niewidy, a ja mu nawet loda nie robilam :D

Gość ciamciaramciamram
no to dobra jesteś, brawo! z nimi trzeba tak :-)

Gość gość
Kiedy jestem ciekawa swoich spraw uczuciowych kontaktuję się z wróżbitą Paulusem (wrozbitapaulus.pl), jak dotychczas wszystkie jego wróżby w stosunku do mnie się sprawdzały.