Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddddddddddd

moj chlopak nie mowi o mnie zdrobniale

Polecane posty

Gość ddddddddddddd

mam na imie karolina, nigdy nie powie karolinka... moze to glupie, ale zawsze marzylam ze moj chlopak bedzie o mni etak mowil zdrobniale, z czuloscia, do mnie, a nigdyu tak nie mowi, najczesciej gluptasku a czasem kochanie.. jakos dziwnie sie z tym czuje, slusznie?

ło matko... :o ciesz sie ze w ogole do ciebie mowi- kiedys byl tu topik o zonie do ktorej mąż nie zwracał się po imieniu tylko bezosobowo, pomysl jak ona sie musiala czuc?? :P a jesli tak ci to przeszkadza to mu powiedz ze lubisz takie zdrobnienie:o co za problem?

Gość ggggggggggggg
jak ci to przeszkadza to mu poprostu o tym powiedz i po problemie

Gość ddddddddddddd
powiedzialam i on wie o tym a mimo to nic sie nei zmienilo

Gość zebra3d
wez koło i walnij sie w czoło.. Nie masz innych problemow?

Gość ddddddddddddd
mam, ale z tego powodu jest mi czasem smutno. chcialabym poznac opinie innych dziewczyn. co w tym zlego?

Gość Polacy jak już coś
ja ostatnio usłyszałam "truskaweczko" w wykonaniu mojego faceta... umarłam ze śmiechu ;)

Gość a do mnie
a do mnie mówi po nazwisku hehe i jakoś z tym muszę żyć

... to mu o tym powiedz (chlopak nie wrozka,pewnie o tym nie wie) ,ze chcialabys aby do ciebie mowil Karolinko,Karolciu czy tam jak jeszcze sobie marzysz... zeby inni ludzie mieli takie problemy :P

Gość vanilla ice cream
No a ja od 7 lat jestem "MIŚKIEM" lub po prostu "MAGDĄ". Nigdy "Madziu", "Misiu" czy "Misiaczku"... tylko "Misiek, chodz tutaj" albo "Magda, słuchasz mnie?"... Od wielkiego dzwonu jest "kochanie"...

Mój też do mnie nie mówił - przez półtora roku, teraz jestem ciągle Słoneczkiem, Biedroneczką, Kotusiem, Skarbem i czym tam jeszcze ;)

Gość powiedz mu o tym
pewnie nie zdaje sobie sprawy z tego ze jest ci przykro. ja rozumiem ze jest ci przykro z tego powodu. nie chcialabym zeby facet mowil do mnie gluptasku. zgroza !!!!!!!!

Dzwoni do mnie ostatnio mój chłopak, odbieram i słyszę: cześć cegiełko :D Byłam już księżniczką, kwiatuszkiem, mandarynką, czekoladką, mrówką ale też Justynką i Justysiem :)

Gość a ja byłam wrzodem
na dupie 😭

Gość ccc..
do mnie mowi sloneczko od poczatku poznania czyli od pol roku ani raz albo do rzadkosci mje imie. Ja bym znowu chciala zeby do mnie mowil kochanie - tak pieknie brzmi a ty wybrzydzasz

Gość po tym jak kto do mnie
mowi poznaje czy jest zly, jakie ma zamiary itp :D Wiec cos to czasem mi daje ;)

Gość a mnie czasem irytuje ze
wiekszosc moich znajomych (szczegolnie faceci) zdrabnia moje imie. niby milo, ale kiedy slysze ciagle 'agatko' to czuje, ze jestem traktowana z jakims poblazaniem, jak male dziecko.

Gość to tak samo moj maz jest mlods
mlodszy i jak mowi nieraz do mnie "mloda" co slychac czy cos takiego, to co? albo pietruszko....... lafiryndo........

Gość soniaaa17
hehe...ja też jestem mysza,albo myszka ;) na początku mi się nie podobało,ale jak teraz do mnie mówi po imieniu to dziwnie sie czuje ;) myszka :) już lubię :P a mówi tak do mnie kolega :)

A mój facet naokrągło mówi do mnie czule... Misiaczku koteczku gwiazdeczko, kruszynko.. tak mi słodko że mi się zęby psują =_=

Gość ..:nbs:..
Uważam, że skoro to twój chłopach to rozmawiasz z nim na luzie. Czyli mówisz mu wszystko. Po prostu powiedz że lubisz, lubiłabyś gdyby się zwracał do cb zdrobniale po imieniu :)