Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna Pusia 22

Dlaczego ludzie tak bardzo patrza na wyglad ?? Czy nie mozna inaczej ??

Polecane posty

Gość Smutna Pusia 22

jestem puszysta, ok ale ja jak poznaje czlowieka to nie patrze na to jak on wyglada tylko jaki jest.... dlaczego wiec ludzie oceniaja mnie przez pryzmat mojego wygladu ? mojej otylosci ? czy to jakos ujmuje mi urodzie ? czy przez to ze mam 165 cm i waze 98 kg faceci nie traktuja mnie jak potencjalna partnerke tylko kolezanke ?

Gość Smutna Pusia 22
minela godzina i nikt mi nie napisal.... dlaczego ? widocznie nikt nie widzi problemu przykre :-(

Gość bo to przyjemnie
mieć śliczną kobietkę w domu a nie tłuściocha

Gość izuu.
pusia już ci pisałam idź na siłownie i sie tam poruszaj :P a może to prowokacja....ehh ale ktos ma ubaw, widać pogoda ci nie dopisuje :P

Gość a od kiedy utuczeni i
i zaniedbani ludzie są atrakcyjni?? zwraca się uwagę na wyglad aby zaspokoić potrzeby estetyczne, proste

Gość niew eicie co piszecie
pusia wiem co to znaczy..jezeli masz ochote podaj swojego maila lub numer gg to pogadamy sobie...bo tak na forum ciezko..szczegolnie ze niektorzy tego nie rozumieja i sa nieprzyjemni:(

Gość Vann
No wybacz, ale 98 kg przy takim wzroście to jest już choroba. Sam lubię kobiety nieco "przy kości", ale to to już przesada.

Nie wiesz dlaczego? To bardzo proste. Milosc jest sciosle zwiazana z seksem i bliskoscia. Wiadomo, ze predzej czy pozniej do tego dojdzie. A kazdy chce sie kochac, calowac, dotykac z osoba, ktora mu sie podoba. Nie win wszystkich dookola, ze im sie nie podobasz. To nie jest ich wina, nikogo sie nie da zmusic do tego, zeby inna osoba mu sie podobala. I dlatego traktuja Cie jako przyjaciolke. Nikt nie bedzie Twoim chlopakiem tylko dlatego, bo jestes mila, niewazne jak wygladasz. Dziewczyna to przyjaciolka+kochanka. Ale nie martw sie, byc moze Ty tez pewnego dnia sie komus spodobasz. Np. ktos cie pokocha i zaakceptuje Twoja tusze. Musisz jednak poczekac. Po prostu otyle osoby podobaja sie niewielkiemu procentowi ludzi.

bo wygląd jest po to żeby na niego patrzeć... bo ludzie zawsze fascynowali się pięknem fizycznym i narzekanie nic nie zmieni 🖐️ jesteśmy brzydcy... ładni nie będziemy... mamy pecha 🖐️

Gość sa rozne
kanony piekna i mialam okazje sie o tym przekonac podrozujac po swiecie. Dlatego mam w d... poczucie estetyki. Jestes jaka jestes, zaakceptuj to, a bedzie Ci latwiej zyc. albo sprobuj schudnac.

Gość byłam pod czarnym nickiem
o właśnie ktoś powiedział też myślałam podobnie ,że autotka ma problemy z zaakceptowaniem samej siebie

no itrafilam znowu na temat , ktory jest stary jak swiat ,. kojarzycie p. Bargiel , aktorka , komediantka ,. ona w swojej puszystosci jest poprostu boska , a dlaczego ! bo ma osobowosc! i urok , i jest mądra , i inteligentna , zadbana , umalowana , pachnąca!

Gość no nie mogę.......
bo sie nudzi zamiast .. cos zmienić .. boze daj odychać

Gość Smutnaa Pusiaa ciąg dalszy
Życie jest takie przykre przez facetów wzrokowców :(