Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cos nowego---

super mieszanka na rozdrapana ,bolace pryszcze! w jedna noc znikaja!

Polecane posty

Gość cos nowego---

a oto sklad--- masc tormentiol masc ichtiolowa tribiotic dziala super! zmieszalam niewielkie ilosci tych preparatow bo juz sama nie wiedzialam co na ta rozdrapana gule polozyc! rano wstaje a tu ani sladu mimo iz wieczorem mialam kotleta na twarzy! polecam zakleic platsterkiem zeby nie uwalic poscieli! powodzenia!

Gość cos nowego---
mozna jeszcze pasta cynkowa dodac,dzis wycisnelam kolejnego i dodalam cynkowej! jutro bedzie po problemie:)

Gość no nie no nie
dzięki :)

Gość cos nowego---
to tanie masci wiec nie szkodzi wam sprobowac! jak sie je zmiesza to dzialnie super , same wsobie tak nie dzialaja

Gość gbfdgdfgfd
ja jestem w szoku!!Wczoraj tyle powyciskalam(zawsze mam to miejsce zaczerwienione rano i gulki zostaja...) a wczoraj posmarowalam mieszanka z " tribioticu,tormentiolu i masci cynkowej,rano gladziutkie !!!!mam nadzieje ze na te ktorrych nie wyciskalam tez pomoze...

Gość rfererere
moim zdaniem gdyby zawieraly antybiotyk to nie byly by sprzedawane bez recepty;)

Gość czosnek w tabletkach
ja bym tak nie eksperymentowala sama z tymi masciami bo zawieraja antybiotyk a tribiotyc mozna tylko tydzien uzywac ogolnie poleca sie go na gojenie ran po przekluciu

Gość senioritka _5_
TRIBIOTIC TO JEST ANTYBIOTYK!

Gość ale nakladac
to jak maseczke czy punktowo? bo ja mam pelno sladow po wycisnietych syfach

Gość kiki23
dokładnie taka mieszanke poleca dr różanski na swojej stronie jako sposób na szybkie pozbycie się pryszcza. pewnie stąd tą mieszanke wykombinowałaś. ja też stosowałam, ale lepiej działa zielona glinka kambryjska z aloesem i owsem, tj maseczka ale można stosować kilka razy dziennie na pryszcza albo na całą noc, super pomaga z firmy dermaglin można dostać w roosmanie

Gość gnj
masc tormetniol 5.45zł trbiotick 1.50zł ichtiolowa 2 zł i wg mnie ta meiszanka gówno daje...ale to tylko moje zdanie mialam takiego rozdrapanego pryszcza i pomógł mi jedynie brevoxyl

Gość jakby ktos jeszcze czytal ;d
apropo tribioticu Dzieci: Nie stosować u dzieci w wieku poniżej 12 lat, ze względu na ryzyko uszkodzającego słuch i nerki działania leku.

Gość kriss1
www.ideal-skin.pl

Gość Kosiaraaa ^ ^
a Znacie jakieś inne sposoby na rozdrapane pryszcze ? prócz tych maści ? Bo ja niestety rozdrapałam jednego i zrobił mi sie taki strupek i nie mam pojęcia jak go usunąć , a jak próbuje zasłonić fluidem lub korektorem to widać go jeszcze bardziej . pomocy ! ;)