Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alonic

DRUGA żona w drugiej CIĄŻY

Polecane posty

Mam pytanie do kobiet, które są w podobnej sytuacji. Wyszłam za mąż po raz drugi, zarówno mój mąż jak i ja mamy dzieci z poprzednich związków. Z tą trudną sytuacją jakoś sobie radzimy. Mój mąż jest dużo lepszy ode mnie, ma wspaniały kontakt z moją córką. Pewnie dlatego, że jest z nią na co dzień. Ja z kolei z jego dzieckiem nie mam żadnych kontaktów. On tez niezaciekawe. Widują się bardzo rzadko,bo jego poprzedniej partnerce się to nie podoba. Teraz jestem w ciąży i niby jesteśmy szczęśliwi ale... tak ciężko jest czasem znaleźć złoty środek.

na pogodzenie rzecz jasna przeszłości z przyszłością i teraźniejszością.

Gość 1234567890maha
Chciałbyś dostać bezpłatne gadżety, darmowe próbki, katalogi i wiele innych darmowych gratisów? Ta strona jest właśnie dla Ciebie - wystarczy się zarejestrować. Znajdziesz tutaj m. in. adresy www i e-mail na których możesz zamówić t-shirt-y, karty telefoniczne, podkładki pod myszkę, pocztówki, długopisy, naklejki, breloczki, drobiazgi dla dziecka, dokumentację turystyczną wielu miast i państw oraz wiele innych bezpłatnych rzeczy. Nie musisz znać języków - oferujemy Ci gotowe teksty, dzięki którym wysyłanie próśb stanie się łatwe i przyjemne. http://free.amciu.com/news.php :)