Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracownica

z dnia na dzien stracilam prace..

Polecane posty

Gość pracownica

pracowalam w sklepie...wczoraj pol godziny po otwarciu kazano nam zamknac sklep... i teraz jestem bez pracy

Gość ja ona
nie martw sie napewno cos znajdziesz...

Gość ja juz szukam 3 m-ce
:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Gość trararar
a cos zrobiłas, czy bez powodu, bankructwo np??

Gość doradca zawodowy
Mozesz zwrocic sie o zasilek, jesli sama nie zrezygnowałas z pracy dostaniesz go na pol roku. Jednak najpierw musisz byc zarejestrowana w Urzedzie Pracy jako bezrobotna. Poza tym sa rozne instytucje zajmujace sie posrednictwem pracy, doradztwem i poradnictwem zawodowym i tam tez radzilabym sie zglosic. Mam na mysli np OHP (wbrew pozorom nie jest to instytucja dla rodzin patologicznych, chociaz wiele osob tak ja kojarzy, a mozna tam skorzystac z bardzo fajnych uslug, np jesli zbierze sie 5 osob chcacych odbyc jakis kurs, powiedzmy na kelnera, to OHP orgaznizuje dla takiej grupy taki kurs za darmo), Centrum Informacji i Planowania Kariery Zawodowej etc. Instytucje te maja bogatre oferty, prowadza warsztaty aktywnego poszukiwania pracy, rozmowy z doradcami zawodowymi i psychologami-slowem wizyta tam moze wiele dac. Nietety instytucje nie maja srodkow na reklame i malo osob wie ze moze korzystac z takich dobrodziejstw :(

Gość doradca zawodowy
aha i jesli chcesz znalezc atrakcyjna prace radze rowniez popytac znajomych - 2/3 ofert pracy dostepnych jest na rynku pracy ukrytym i znajomosci naprawde moga wiele zdzialac....