Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MIRELLA 6

Czy u facetów uczucie ma wpływ na doznania erotyczne ?

Polecane posty

Gość MIRELLA 6

j/w

Gość chyba nie ma

Gość to ma czy nie ma
u kobiet ma ogromne!

Gość dupczek
zawsze mam odczucie ze czucie i chucie spały razem :)

Gość on_24
ma ale nie za duze.. ;]

Gość olenka....
jestescie okopni!!!!! :) ale... jednak ma?:P

Gość on_24
jak okropni.. przynajmniej problemow z orgazmem nie mamy..:P

Gość olenka....
spadaj:P

Gość ona_____23
no ja mam nadzieje ze u mojego chlopaka tak:D

Gość klara...
no wiec?

Gość ma albo i nie ma

Gość facet 123
Uczucie ma wpływ na intensywność doznań Bez uczucia jest to wszystko jakieś takie płytkie (moim zdaniem)

Gość kitkamietka
dzieki Bogu ze chocaz u jednego ma

Gość odchylony
u mnie ma duze. Cztery lata temu rzucilem dziewczyne ktra kochalem bo byla dziwka (no coz zabarwienie emocjonalne zostalo :)). Od tego czasu bylo duzo kochanek i dziewczyn i zadnej nie kochalem i sex byl poprostu sexem. Teraz po czterech latach sie zakochalem i co? sex jest zajebisty a moja dzeiwczyna... ma regularne orgazmy i leci z niej na podloge fontanna:)! normalnie to moje laski nie mialy orgazmow bo mialem sex w dupie a mi jest najlepiej kiedy kobiecie jest dobrze.

Gość facet 123
Eee....... Ja myślę że jeszcze kilku by się takich znalazło :-)

Gość dla mojego chłopaka na pewno
ma, bo wystarczy czasami, że na niego spojrzę, a on juz ma erekcję. Normalnie natomiast mu sie to nie zdarza, nawet nigdy, po prostu nigdy nie oglądał się, nie gapił na jakies inne kobiety/ dziewczyny. Czasami mnie nawet wkurza, bo jak mu mówię, żeby na coś spojrzał (np. że ktoś ma fajną frzyurę czy spódnicę), to on mówi, że go to nie interesuje i patrzy mi się w oczy:O Ale jest kochany i tak:) No i u mnie to oczywiście ma znaczenie- bo pozwalam mu się w ogóle przytulać, dotykać itd. a oprócz tego zawsze mam potop w majtkach:p

Gość a czy to wazne kto..
ale to nie pytali o twoj kisiel w majtkach tylko o jego uczucie i zwiazek z sexem :P

Gość no to chyba odpowiadam nie.
?:O Poza tym on zawsze mówi, że to jest najwazniejsze, że dlatego właśnie mu się podobam, że gdyby mnie nie kochał, to bym dla niego nie bya taka ważna i tak bym go nie podniecała.

Ja tez mam tak ze sie nie patrze na inne dupy jak kocham. Nie musze sie gapic bo mam swoja i nie trace na to czasu. :P

Gość Ataaan
chciałbym to wiedziec ale nigdy nie kochałem :( tylko seks wiec liczy sie dla mnie wyglad choc i czy dziewczyna jest sympatyczna i ja lubie :(

Gość odświeżam bo ciekawe

Gość ciekawe..ciekawe...

Gość oona
wierzcie lub nie ale jak patrze gdy moj facet dochodzi to wiem ze fala orgazmu jest dyktowana uczuciem.nie ma mozliwosci zeby sam sport dostarczyl tyle przyjemnosci.bo przeciez sex dla samego rypania to zwykly sport.on sam powiedzial mi ze gdy szczytuje to jest mu tak kurewsko dobrze ze najchetniej powyrywalby sobie zeby kombinerkami...i czy taka rozkosz moze dac facetowi zaledwie wlozenie "czegos" w "cos".takie zachowanie to dowod na to ze sa mezczyzni ktorzy potrafia poznac tajemnice prawdziwej milosc osobiscie ja odczuwajac.niemozliwe jest zeby sam kawalek ciala podniecil meska psychike az tak mocno.w tym jest glebszy sens ale zeby go odkryc trzeba kochac sie z osoba ktora sie kocha.dla mnie wspolzycie jest jak ceremonia rytual i to dzieki niemu.ja czuje jak bardzo emanuje z niego wtedy cala milosc.kazdy jego ruch mi o tym przypomina.nie czuje sie jak wykorzystywany przedmiot jak zapchajdziura.ja jestem wtedy krolowa ktora on czci i swieci.i mysle ze to sex mojego zycia.a jest on owocem milosci-obustronnej.

Gość GóWNOOO
:(:(

Gość kotka czarna
facet to facet. ono zawsze maja super orgazmy. czekamy na wypowiedzi PANOW nie pan

Gość krówka w kropki bordo
faceci to kurwiszony i uczucia dla nich nie maja znaczenia, wystaczy ze sobia zamoczą . Juz szczury maja wiecej uczuc :/

mi to nawet lepiej sexi się z kobietą którą dopiero co poznałem.Nie ma jak nowy towar do zerżnięcia,