Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helpseaker

pomocy!ja juz wszystko zmienie tylko pomozcie!

Polecane posty

Gość helpseaker
jest pierwszy pozytyw jaki u siebie znalazlam nie mam zeza i kiedy placze to mi lzy po plecach nie ciekna.

Gość helpseaker
to wczesniejsze to podszywaczpod moim nickiem udziela rad--dziekuje ale podszywaczu zmien nick

Gość helpseaker
ad 21 dziękuje, ja wiem,ze ja za bardzo analizuje, ok działaj ale dokładnie co mam robic

Gość helpseaker
i jakbym poszukala to moze i by sie jeszcze kilka pozytywow znalazlo " prezentow od natury' bo smece az wstyd . niepelnosprawni czesto to przy mnie super odjechani Ludzie.

Gość rnsm
moje życie nei jest takie całkiem przeze mnie, ale teraz albo czekać, albo samemu zmieniać... wolę czekać i nie chce nic robić... dupa troche

Gość rnsm
ja to sie kurcze łudzilem, że jestem kimś wyjątkowym, że życie nalezy do mnie... że jeśli mi się nie uda, to nie ma sensu, więc się musi udać... a mimo to... sie nie udało :/

Gość helpseaker
rany podszywacz do swojego wygladu to ja nic nie mam, raczej nie narzekam bardziej do swojego zachowania, rozumowania, swojej duszy Ale trzeba cos zrobic nie mów ze samemu wszytsko sie rozwiaze

Wiem jak się czujesz bo tez kiedys to przeżywałam.Sądzę ze to początki depresji i jeśli czujesz że psycholog może pomóc nie myśl o tym co powiedzą inni jeśli sie dowiedzą tylko pomyśl że taka wizyta moze ci naprawdę pomóc. A jeśli nie jesteś zdecydowana na psychologa to spróbuj małymi kroczkami sama sobie pomóc. idź następnym razem na basen czy gdzieś indziej ze znajomymi. Nie myśl o tym że czegoś nie umiesz, pomyśl w czym jesteś dobra. Wiem że to brzmi jak rada z poradnika,ale ta akurat pomogła np mi-mimo iż jestem malomówna i nieśmiała znajomi cenią mnie za umiejętnośc słuchania i bezstronność w różnych sporach,a także za prawdomówność. To drobiazgi ale kazdy ma jakieś zalety które go określają i charakteryzują.Ja też nie jestem dobra w sportach, ale mi to nigdy nie przeszkadzało-jeden umie to inny co innego.

Gość helpseaker
moze zapytajmy a21 jak udalo jej sie wszystko zmienic ja tez tak chce!!!!! ja wlasciwie tez mam 22 tak jakos napisalm 23 bede miec dopieor w lipcu

Gość rnsm
jak bedziesz rezerwowała nick, to moze coś co nie zawiera "l" ani "I", bo wyglądają podobnie i póxniej wychodzą jaja a poderwałas kogoś kiedyś na czacie?

Gość helpseaker
alez sie pomylilam wlasnie mi chodzilo o mozg , ktorego choroba czyli choroba duszy jest najwieksza niepelnosprawnoscia Ludzkosci.

Gość helpseaker
dziękuje Megusia ale mi sie wydaje ze ja nic nie umiem i beda sie ze mnie smieli i tak bez przerwy wiem,ze nei powinnam tak myslec

Gość helpseaker
na czacie czasami gadam ale jakos nie traktuje tego na serio

Gość helpseaker
wydaje mi sie ze najwiekszym moim problemem jestem ja sama. i tylko ja sama moge tego problemu sie pozbyc.

Gość helpseaker
dziekuje podszywaczu--najwiekszym moim (to był podszywacz) ja to wiem ale sama nie umiem sobie pomoc

Gość może zahasłuj nicka
:)

Gość rnsm
okres świąteczny zawsze dołuje.. może póxniej będzie lepiej :/

Gość helpseaker
coz nie znosze tego ale mus sie z kims zaprzyjaznic.

Gość rnsm
to teraz mnie podszywacz zaatakuje :) ja myślę, że gdybym chciał coś zmienić, to nie miałbym problemu. tylko nei chcę! chcę, żeby wróciło stare, to co było ważne i piękne...

a co było piękne i wzne jesli mozna spytac.Moze cos co bedzie w przyslosci bedzie rownie wspaniale lub jeszcze piekniejsze

Gość rnsm
aha, no i koziołek matołek nie jest z pińczewa ; )

Gość rnsm
no proste, co było... miłość... można rzec "the love". nie bedzie już drugiej "the love".. co najwyzej "love"...

Gość helpseaker
moze sie z Toba poszywaczu poznam zapoznam to mnie zyc nauczysz och jakbym chciala bys mnie zyc nauczyl i .... nie tylko....

Gość rnsm
aha, to sie mu nick musiał spodobać :]

rzeczywiscie nie powinnaś tak o sobie mówić, bo się dołujesz. Nie zastanawiaj się co powiedzą inni, to najgorsze co mozna sobie robić. Kiedyś też myślałam ze nic nie umiem, że jestem najgorsza wśród znajomych. Ale zrozumiałam że każdy, nawet największy macho ma słabosci, wady których się wstydzi. np.przypadkiem dowiedziałam sie ze kumpel-właśnie taki typ macho, silny wysportowany przystojny wstydzi się ze ma (małego). Nigdy w życiu bym nie pomyślała, że on czegoś może sie wstydzić. Wiem że to śmieszny przykład, ale poważne to uświadomiło mi że jestem jaka jestem i tak jest ok. Jest wielu ludzi zdolniejszych, ale jest też wielu którzy ledwo umieją czytać, ale kazdy jest wartosciowy. Moja rada:nie dołuj się, gdy nadejdą cię myśli że czegoś nie umiesz-powiedz sobie dosłownie w myślach stop. Gdy pomyślisz że ktoś jest od ciebie lepszy, wartościowszy wiedz że to nieprawda, każdy ma wady,ale wszyscy sa równi. Jeśli ktoś mówi ci ze jesteś gorsza po prostu kłamie i próbuje cie zdolować bo czuje ten sam strach.

widziałam to o tym koziołku ale nie chcialm komentowac bo wogole by sie nie odczepil a tak moze zaraz o nas zapomni ;-)

Gość rnsm
podszywacz pewnie też ma uczucia... i kompleksy : P

Mgusia ale ja tak mam ,ze nie bede za bardoz wiedzial co robic jak mnie ktos zacznie krytykowac albo odwrotnie cos odszczekne bede chamska ale potem bede o tym myslec przez 2 tyg bede sobie mówila jak ja tej osoby nienawidze itd.