Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OOOlgaa

Do Londynu przed nieszczesliwa miloscia ucieczka...

Polecane posty

Gość OOOlgaa

Pomysl nie byl najlepszy.W Swieta w Polsce spotkalam faceta,przed ktorym ucieklam i wszystkie uczucia wrocily. W sobote ja i moj synek wracamy do UK i wyje od 2 dni,bo nie jestem tam szczesliwa.Z drogiej strony, moj synek zaklimatyzowal sie juz tam, nie chce znow wywracac jego zycia do gory nogami. Nie wiem jaka podjac dezyzje.

powiem ci tylko tyle, ze nawet nie wiem jak dobrze chcialabym ci doradzic w tym temacie, to niestety jest to niemozliwe. Prawde powiedziawszy to ty powinnas zdecydowac co i jak. Porozmawiaj z tym facetem ale nie rzucaj wszystkiego na raz i faktycznie masz racje tzn nie wywracaj synowi wszystkiego do góry nogami. Jezeli facet jest dojrzaly i dorosle podejdzie do problemu, to rowniez nie bedzie chcial wszystkiego wam powywracac. A jezeli nadal chcecie utrzymywac kontakt, to moze niech on was odwiedzi. Jezeli faktycznie nie potrafi bez was życ to do was przyjedzie. A w miare rozwoju sytuacji mozna probowac dokonywac innych zmian :) Ale nie rob niczego pochopnie. Bo gdybys była sama i bez dziecka to wtedy takie nagle zmiany nie powoduja aż takiego stresu bo jest się samemu. zatem ja na twoim miejscu pojechalabym do Londynu ale utrzymywala stały kontakt z tym męzczyzną i jezeli wszystko szloby po mojej mysli dalabym nam szansę. Ale to tylko moje zdanie na ten temat.

Gość Nikttt
Masz racje. Poczucie bezpieczenstwa i stabilizacji mojego synka jest najwazniejsze. Facet do dojrzalych chyba nie nalezy, wiele razy mnie zawiodl, mysle,ze juz nic z tego nie wyjdzie. Czuje jednak fizyczny bol na mysl o powrocie do Londynu i nie wiem jak sobie z tym poradzic.

Facet Cie kiedys zranil, ale jak widac nadal go kochasz jak mniemam.... a co bedzie jak zostaniesz, a on zrani Cie ponownie??? Sama sobie zreszta odpowiedzialas na swoje pytanie piszac, ze dojrzaly uczuciowo nie jest!! Serce nie sluga, ale dasz rade!! Zrob to tzn wyjedz, jesli nie dla siebie, to dla dziecka :)

Gość OOOlgaa
zMIENILAM pOLSKE NA lONDYN,BO CHCIALAM W KONCU POCZUC SIE SZCZESLIWA. aLE SZCZESLIWA NIE JESTEM. tESKNIE