Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsff

DLaczegio minęla moda na długie włosy z prostymi na dole koncówkami ??

Polecane posty

Gość dsff

a weszla moda na asymetryczne ciecia:( teraz czuje sie głupio bo kazda kolezankamowi mi ze mam wiesniackie włosy bo długie za lopatki ale proste zupelnie na koncach a nie asymetryczne :(

Gość sdsdsds
lecvz sie kretynko

Gość sdsdsds
idiotka z ciebie ze hoho

Gość akurat pewno byla wymalowana
tragedia

O matkoooo!!!Tragedyja wielka! Mam długie, proste włosy i nie mam zamiaru nic z nimi robić w związku z czym mam wieśniackie wlosy. Chyba się zaraz pójdę pociąć mydłem w płynie... :o

Gość białatek
o kurde,no ten temat wygrał!!!!!ja zawsze mam takie włsoy jak mi sie podobają,sam je zawsze scinam i jest super i mam w dupie co m,óia i mysłą inni

Gość sbinkii
a ja właśnie zapuszczam włoski, bo chcę je wyrównać ;) i wcale nie uważam, by takie cięcie było wieśniackie ;) przynajmniej będziesz oryginalna i nie będziesz miała włosków jak 3/4 Polek ;)

Gość biała drabinka
ja też mam takie wieśniackie włosy , ale mnie się własnie takie podobają; a nie żadne asymetryczne

jestem wiesniaczka bo mam proste wlosy?? ?zalsone..dziecko ty moze dorosnij w koncu i nie sluchaj durnych koelzanek z kalsy..ile ty masz lat 14???? hahahaha dziewczyny...co robic jak sie ma grube geste wlosy??? bo zapuszczam w koncu i chce potem sie jakos modnie czesc...no wiecie...zeby bylo bardziej kobieco :)