Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa refleksja

kobiety reaguja agresja

Polecane posty

Gość ciekawa refleksja

na kazdym topiku o lodziku z polykiem i o analu. mozna oczywiscie przyjac ze niektore Panie powiedza ze im cos w obu przypadkach nie odpowiada wiec tego nie robily i nie robia, ale skad te wypowiedzi skrajnie agresywne z wulgaryzmami w kierunku mezczyzn itp. w mojej ocenie tak moze reagowac tylko czlowiek o bardzo silnym pokrzywieniu psychicznym, ale majacy swiadomosc swojej ulomnosci w tym temacie i przez to starajacy sie agresja i obrzucaniem wyzwiskami kompensowac sobie te braki. wszystko zgodnie z zasada ze to nie ja mam jakis problem, to otaczajacy mnie swiat jest pojebany. to nie ja mam zachamowania, to mezczyzni sa zboczencami. nota bene, co to jest "zboczeniec"? bo mam wrazenie ze to mocno naduzywane slowo:)

Gość lonimka
musztarda, no nie mów, że łykasz, albo wystawiasz tyłeczek zamiast..., bo się obrzygam! :D

Gość lonimka
O wypraszam sobie! Jestem o wiele ładniejsza od nożyczek! :D Chyba już Cię mniej lubię. Jeśli pijesz spermę, to..... jesteś ludożercą, kanibalem i.... będziesz miała ciążę pozamaciczną w migdałkach! :D

Gość lonimka
Musztardko - gorzej!!!!! Najgorsza jest ponoć ciąża żołądkowa, a jak jeszcze zajdzie w nią jakaś np. ruda myszka, to już całkiem tragedia! ;) :D

Gość vxxcv
sprobuj smirnoff

Gość lonimka
A ja właśnie piję coś pysznego. 50 advocata+10wódki+60soku ananasowego lub innego. Pycha. będę miała kaca przed balem. :O

Gość lonimka
Cześć kanibalku. Upiłam się i idę spać.