Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agataTenis

była żona jego nie daje wam możliwości wejscia z nim w związek!

Polecane posty

dziewczyny pytam was tak powaznie mam problem poznalam goscia okazalo sie ze ma dwoje dzieci z czego jedno jest z nim a jedno z nią!kiedy byla zona mezczyzny ktorego poznalam dowiedzila sie ze on zaczal sie interesowac mna robi wszystko zeby utrudnic kontakt!cierpie teraz poniewaz on musi wszystko to poukladfac nie moge sie kontaktowac z nim itp. zalezy mu na mnie powiedzcie mi czy jest szanasa zeby on to zalatwil on nie che mnie wciagac w to bagno bo to male miasteczko i cche mnie ochronic a ona jest jak psychoptaska doradzcie narazie czekam zalezy mi na nik ajemu na mnie

Gość vzzzzzzz
A co ci mamy napisać? Jak nie chcesz się szarpać, znajdź sobie faceta bez dwójki dzieci i byłej żony. Ja naprawdę nei wiem, na co wy liczycie wiążąc się z meżulkami-nieudacznikami. Nie wyszło mu, przechalapał sobie życie, będzie się gryzł z byłą - jego sprawa. Po co ci w to wdetywać.

Gość To jego była zona
czyli sa po rozwodzie rozumiem ?

Gość Czy on jest po rozwodzie
a co maja tutaj do rzeczy dzieci ?

wez pod uwagę że jego była zawsze będzie w waszym życiu czy tego chcesz czy nie.to matka jego dzieci.jestes na to gotowa??nie spodziewałaś się chyba że odda ci pole bez walki.

ok ale co nie zmienia postaci rzeczy ze ona buntuje dzecko i zachowuje sie abrdzo nie dojrzale a uwazam z eon moz sobie zycie ulozyc prawda wiki