Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez nadzieji

zmęczona życiem

Polecane posty

Gość bez nadzieji

nie mam pomysłu na życie. co mam zrobić, często myślę o tym, że moje życie to jedna wielka kupa gnoju i juz nic z tego nie będzie.

Gość dużżżo
witaj w gronie monotonnych

banda samonakręcających się smutnych frustratów... i tak ma być tu całą noc dzisiaj ? klub załóżcie... albo na chwilę palce do kontaktu bo chyba dobrego kopa wam trzeba żeby się otrząsnąć...

to działa... :D pierwszy krok w dobrą stronę... stała czarna... :D

a co do frustratek to nią nie jestem poprostu czasmi mam takie dni że się żyć odechciewa, nie mam przyjaciól, wszyscy znajomi mają mnie w d.... nie mam perspektyw na życie i pozatym wszystko jest do bani a pozatym nie mam z kim o tym porozmawiać więc jedyna możliwość założyć topik i sie wyżalić

Gość malenka233
zwłaszcza w takie dni gdy ogół sie bawi robi sie smutniej...i za dużo smutnych myśli dokoła

Jak \"wszystko jest do bani\" i znajomi mają cię w d... tzn że sama jesteś temu winna. Nie ma się w d... osoby ciekawej, inteligentnej, wesołej, życzliwej. Widocznie wszystkie te cechy masz w wielkościach z PRZECIWNYM znakiem. Nikt nie wytrzyma z wiecznym ponurym malkontentem I jeszcze niejednego sylwestra przesiedzisz z klawiaturą za towarzystwo, usiłując zepsuć humor innym.

Gość do z kur...iera wypiętego
drogi z ku...iera nadęty otóż we pod uwagę, że mozesz nie mieć racji. A to dlatego, że bywają ludzie, którym w zyciu nie zawsze się wiedzie, a ludzie wolą takich, którzy potrafią wokół siebie narobić szumu i się pokazać. Bo świat hołduje marności :o

Gość malenka233
nie emocjonuj sie tak ;) czasem jak ludzie spotykaja swoje połówki to wolą spedzac czas z nimi niż ze znajomymi...taki kolej rzeczy, albo sa imprezy tylko dla par..Życie bywa różne.Może za rok dziewczyna bęzie szaleć na parkiecie;)uszy do góry:)

Gość do z kur...iera wypiętego
autorko - moja rada:też miej ich w d..pie, nie pokazuj bólu ani smutku. Są ludzie, którzy tylko na to czekają.

z kur..iera wycięty skąd ty możesz wiedziec jaki mam charakter przecież wogóle mnie nie znasz, jestem osobą bardzo wesołą tylko z trudem nawiązuję kontakty i to może przez to, gdybym była ponurakiem to bym doła nie miała bo to bybyła rzecz normalna siedzieć samemu w domu. Mam dużo znajomych ale jak im jestem potrzeban jeśli nie to nikt sie nie odezwie

o nie...ludzie opanujcie się...nie narzekajcie, tylko sami coś zróbcie ze swoim życiem :)

Gość malenka233
bez nadzieji, rozumiem Cie jak nikt inny.Przyjaciele są kiedy czegos chcą, sa smutni, potrzebuja rady, wsparcia.Jak sie samemu chce pomocy to są zajęci, mają dużo spraw na głowie...Smutne to...

a czy człowiek nie może sobie czasem ponażekać, jak na kafe zakładają topiki o kochaniu i o różnych duperelach to jest dobrze. A pozatym ja się musiałam wyżalić bo już dłużej wytrzymac nie mogę jestem na życiowym zakręcie i albo pojadę dalej albo wypadnę z trasy i już po mnie

Gość też wypięta
ja tak zakręcałam wiele miesięcy...:o wiec Cię rozumiem :o.....

Nie pozwalajcie na zdołowanie siebie :0 weżcie się w garść, bo życie jest jedno i trzeba korzystać. Szkoda tracić czas na smucenie ;)

Gość malenka233
popieram, tematy mogą byc i smutne i radosne.W koncu mamy jeszcze wolnosc słowa;)

po energii z jaką odpierasz ataki jestem pewny że sobie poradzisz... i tego ze wszystkich sił życzę w przyszłym roku... :D

pewnie i sobie poradze. I pewni to tylko chwilowa załamka, ake po co to wszystko tłamsić w sobie skoro można z kimś o tym pogadać, jeśli nie mam z kim pozostają wirtualni przyjaciele. Jutro pewnie utopię smutki w kieliszku wódki.

:D:D:D ty ściągasz tu jakąś energię... głaszczcie ludzie wszystkich...

Gość nick bezosobowy
w ręce trzymam róż>>>przygarniamy;)