Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wikkkkaa

po odstawieniu tabletek anty- niepokojąca sytuacja

Polecane posty

Gość wikkkkaa

Witam, i wszystkiego dobrego w nowym roku> Moje pytanie brzmi tak : miesiac temu odstawilam tabletki i domyslam sie ze okres moze sie szybko nie pojawic. Zmartwilo mnie natomiast cos kilka dni temu : otoz wyplynelo ze mnie cos bardzo dziwnego : taki duzy kawałek śluzu , taka galaretka, w kolorze jasnozoltym z domieszka mala brazu. Czy ktos moze miec pojecie co to bylo? ostatni raz wspolzylam pod koniec wrzesnia, potem mialam 3 razy krwawienie z odtawienia. Wiec ciaze wykluczam, ale sama juz nie wiem. Wizyte u ginekologa mam 15stego dopiero. Przeczytalam w necie ze podczas brania tabletek ponoc nastepują zmiany w śluzie szyjkowym - spoisty czop śluzowy. Czy to cos to moglo byc tym czopem. Bardzo przepraszam za tematyke, ale niepokoi mnie to :(

Czop to podobno się ma przed porodem. (?) Ale wydaję mi się ze to normalne, ja po odstawieniu tabletek miałam okres tylko 2 dni i tez miałam taki śluz raz gęsty z domieszką brązu. Myślę, że to wszystko tam w środku musi sie tam poprzestawiać spowrotem i sie wynormuje wkońcu. 15 to już nie długo, do tego czasu nic ci sie nie stanie, nie zapomnij o tym powiedzieć lekarzowi.

Gość wikkkkaa
Dzieki :)

Gość Loci
Hej dziewczyny jesteście obeznane w tych sprawach wiec am wazne pytanie do was.. jestem przy 6 tabletce drugiego opakowania Cilestu i wydobywa sie ze mnie taki biały śluz jak w dniach płodnych i nie wiem co to mzoe byc bo przecież przy baniu tabletek nie powinno byc dni płodnych???Prosze odpiszcie!!!

Gość mala zaniepokojona
Loci- nie masz sie co martwic, u mnie przy tabletkach (tez cilesty) sluz zmienial sie wraz z cyklem . Wikkkkaa ja wlasnie teraz tez odstawilam tabletki i juz mija prawie miesiac i tez zauwazylam cos podobnego co u Ciebie i na dodatek od tamtej pory codziennie cos ze mnie leci, czasami nawet jakby woda:/ i jakos strasznie mnie piersi bola (zwlaszcza jedna) i chyba troche sie powiekszyly , i nie jestem pewna czy czasami nie wyczulam jakiegos guzka:/ w najblizszych dniach wybieram sie do lekarza wiec sie okaze.pozdrawiam

Gość wikkkkaa
No ja dzis rano mialam taki tyci kawaleczek tego tez, ale tamto bylo takie duze, lepkie i dziwnego koloru. Ja mam wizyte 15.01 dopiero, jak sie wybierzesz do ginek. daj jakos znac , bede bardzo wdzieczna, bo jakos mnie to martwi, moze ogranizm sie oczyszcza, sama juz nie wiem. A okresu jak nie ma tak nie bylo, w sumie kilka dni po spodziewanym terminie, ale czuje ze znowu zacznie sie historia z wywolywaniem itp..pzdr

Gość mala zaniepokojona
ok, u lekarza bede pewnie w czwartek albo piatek, wiec postaram sie odnalezc ten temat i napisac cos. dobranoc:)

Gość mala zaniepokojona
a wiec nie masz sie co martwic, organizm po prostu tak reaguje na zmiany, a wiadomo ze z hormonami to zabawy nie ma pozdrawiam:)

Gość wikkkkaa
dzięki :)

Gość o ja też miałam
taki czop, aż się przestraszyłam, w ciąży raczej nie jestem, ale zmartwił mnie sam fakt, a jestem 15 dni po odstawieniu anty; obrzydliwe to było

Gość małaEM
a co to ten czop/?