Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabel1

Jsk wy w tej sytuacji?

Polecane posty

Gość izabel1

Od pewnego czasu ale to jest bardzko krotki okres rozmawiam z pewna osoba na gg , osoba ta jest szczesliwa piszac ze mna , wiem to bo za kazdym razem to podkresla i nawet da sie wyczuc . Jednak nie wymienilismy sie jeszcze zdjeciami . Jestem coraz bardziej ciekawa jak wyglada i bede musiala mu to zaproponowac jesli sam nie napomknie. Zastanawiam sie ... jesli juz zobacze jego fotke i zupelnie nie przypadnie mi do gustu jak zareagowac , czy angazowac sie dalej w ta znajomosc czy jakos delikatnie powiedziec , ze nie jest w moim typie , jesli chodzi o wyglad . wiem ze to brzmi nienajlepiej bo naprawde wyglad nie jest najwazniejszy ale z drugiej strony jesli nie bedzie mnie pociagal fizycznie zabraknie tego czegos ? Jak zareagowalybyscie w takiej sytuacji?

Ja mialam podobnie pisalo mi sie super ale zdj bylo nie za bardzo;/ Myslalam ze to zwykly cwaniak i wogole;/Jedna zaryzykowalam i sie z nim spotkalam...Okazal sie moim idealem:p

Gość lioytra
Z doświadczenia wiem ze nie widząc kogoś pisze sie fantastycznie a gdy już zobacze fotke i ktoś mi sie nie podoba to czar pryska i zrywam kontakt.To jakoś samo tak sie dzieje :( Rozmowa może być super fantastyczna no ale potem zobaczysz takiego Rysia z klanu i ...siła wyższa niestety

izabel1>>>>zastanow sie czy Ty chcesz z nim tylko pisac czy .... i juz masz odpowiedz;)

Moje internetowe znajomości to były same niewypały. Ale kto wie - może Twój rozmówca będzie akurat przystojnym brunetem? Nie spróbujesz - nie przekonasz się :D

Gość trudno się mówi
Zdobądż fote a jak sie nie spodoba to trudno. Jakoś to delikatnie powoli zakończysz.

Gość izabel1
Minakszi tak sprobowac na pewno sprobuje bo rowniez swietnie mi sie z nim rozmawia tyle tylko , ze nie wiem jak wyglada i w tym momencie wyprzedzam sobie sytuacje, czyli mysle sobie co jak nie spodoba mi sie jego fotka. Tutaj nie chodzi o mnie tylko o niego. Co mu powiem kiedy fotka nie przypadnie mi do gustu . Nie bede potrafila tak nagle nie pisac . Wiem , ze lubi ze mna pisac i bardzo chce trzymac kontakt .

Gość przystojni faceci
nie muszą poznawać dziewczyn przez Internet. Chyba nie muszę dodawać co to oznacza w Twojej sytuacji.

Gość izabel1
No wlasnie tylko jakim slowami czy wogole mowic mu , ze nie jest w moim typie czy sobie darowac . ... . Sebaa poki co ja nie chce tylko pisac , ja chce go poznac ale najpierw musze zobaczyc fote:P. Jak nie wypali bedzie mi przykro bo super sie dogadujemy..

Gość karioka*
ja miałam dzisiaj taka sytuację, niby super koles i wspaniale mi sie z nim rozmawiało, aż tu nagle wysłał mi zdjecie... nie byłam gotowa na to co zobaczyłam.. był rudy i chudy i w ogóle :O weź też pod uwagę, ze ty możesz nie przypaść mu do gustu pozdr

Gość izabel1
Przytojni faceci-> ales mnie pocieszyl/a.. Biore to pod uwage dlatego zastanwiam sie jak wtedy wybrnac z calej sytuacji . Bedzie ciezko bo on dzwoni czesto i kazda wolna chwile chce spedzac ze mna na rozmowach

Gość izabel1
karioka i jak zareagowalas? bo napewno zapytal co o nim sadzisz. Oczywiscie biore to pod uwage ale ja sobie gdybam .. w razie gdybym ja mu przypadla a on mnie nie...

Gość kipila
ja dzisiaj sie tak rozczarowalam , wreszcie zobaczylam jego zdjecie ale niestety to nie ten typ:/