Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takieE

smutno mi jest ze cholera nikt nie rozumie jak cięzko jest utyć ??

Polecane posty

Gość takieE
kazdy tylko mowi "jedz wiecej" ale ja przeciez jem aż za duzo .. dzis nawet w pytaniu na sniadanie rano dzwonila babeczka i mowi ze wazy 46 kilo a mierzy 170 cm i je duzo a nie moze utyc ..pytala jak to ukryc ubraniem tą chudosc i jak sie ubierac by to zatuszowac na co anna popek kiedy ta kobita sie żalila ze jest za chuda powiedziala :chcielibysmy miec taki problem jak pani" żenada...juz widze jakby chciala wazyc 46 kilo do 170 cm wzrostu...dlaczego nikt nier rozumie ze ciezej jest utyć niz schudnąć??:(

Gość moze masz tasiemca

Gość nie łam iseeee
Faktycznie masz zbyt niską wage..

Gość takieE
szkoda tylko ze ja nie podalam wagi jeszcze bo to waga tej laskio co dzwonila do pytania na sniadanie../ ja waze 60 kilo :(

Gość takieE
i kurcze jakos nie moge utyć :( a jem naprawde czasem jak chlop i przez tp jedzenie to juz zgagi i wszytko miewam bo tak sie nieraz nazre ze nie moge sie ruszać ..a waga sienie rusza dalej..:(

Gość Elewinka23
a ile masz wzrostu?

Gość takieE
wzrost ma 171 cm ..gdybym nie byla taka wysoka to byloby spoko ale tak to tragedia..:(czasem to juz mi sie jesc nie chce nawet bo i tak nic to nie daje:(

Gość takieE
elewinko wszystko byloby oki....gdybuy nie to ze to presja otoczenia jest ..\ mam dosc uwag ze jestem za chuda..\ sama w sobie nie czuje sie jeszczhttp://gala.onet.pl/1,46078,1,2,polka_idolka,galeria.html jakims chuidzielcem ale wszyscy mi tak mowią to jak ma sie czuc dobrze? to otoczenie wpedza mnie w kompleksy|:

Gość takieE
sorki wkleilo mi sie zdjecie przez nieuwage i pospiech jakieś w mój watek..poprzedni ..sorki..

Gość Elewinka23
tak szczerze mowiac przy wzroscie 171 waga 60 kilo to wcale nie malo, zeby uwazac ze jest sie za chudym. Dla mnie to by nawet za duzo bylo to 60kilo. Ja mam 170cm i waze 54kg i jestem zadowolona z obecnej wagi. Jak zeszlej zimy wazylam 58 to chcialm troche zrzucic

Gość takieE
no wiec czemu mi wszyscy mowią ze jestem chuda??:( moze podam ci wymiary co??powiedz mi czy wg ciebie naprawde tak zle ze mna ??:(

Gość Elewinka23
nie daj sie otoczeniu, bo oni sami sobie cos ubzdurali, na pewno fajna z ciebie laska i nie powinnas na sile sie utuczac, bo jak ci potem bedzie z tym zle

Gość takieE
biust :93 cm biodra :92 cm \ talia:75 udo:53 najszersze miejsce łydka nieziemsko chuda :( 34 cm te chude nogi to najgorsza rzecz chyba

Gość Elewinka23
to podaj swoje wymiary a ja ci podam swoje co ty na to?

Gość do autorki watkuu
no nogi to masz bardzo chude ale reszta wcale nie jest zła. nie lam sie bo otoczenie nie chce zle dla ciebie ../oni chcą tylko ci pomóc zrozumiec ze nie jest dobrze zyc a taką chudą budową ciala!!

Gość takieE
no dobra podaj swoje ..porównam z ciekawosci:) chyba ze ciebie tez linczuja zes jest niedozywiona:)

a co Cie obchodzi to co inni mowia. Wazne jak ty sie czujesz. A ja waze 56 kg a mam 166 wzrostu i cialka troche mam, wiec uwazam ze gdybym miala 171 i 60 kg to waga w normie.Przesadzasz:) choc waga o niczym nie swiadczy, kazdy ma inna budowe ciala.

Gość Elewinka23
to nawet troche mamy podobne wymiary ja w biuscie mam 87 w talii 65 w biodrach 92 w udach 53,5 Niestety moja figura nie jest zbyt proporcjonalna, u gory jest mnie znaczniej mniej niz w pupie i udach, nad czym troche ubolewam, bo dziewczyny z proporcjonalana budowa ciala lepeij sie prezentuja

Gość takieE
gdybym miala grubsze rece i nogi byloby spoko bo brzuch i biust mam spory ..:(

Gość Elewinka23
mi tez mowia ze mnie troche za malo jest szczegolnie w piersiach i brzuszku, bo pupe jak mowia mam ok

Gość takieE
napisalas z emasz w udach 53 ,5 ..a czy nie sadzisz ze masz za chude udka>>??

Gość takieE
no ale napewno masz wiecej w łydce niz ja :(:(mierzylas łydke w najszerszym miejscu kiedys?ile masz?

Gość Elewinka23
zaraz zmierze i ci napisze. poczekaj :-)

a ja mam uda 54 cm i uwazam ze to za duzo. Szkoda ze nie mam aparatu przy sobie to byscie zobaczyli. Dziewczyno jak dla mnie masz swietnie wymiary. A w lydce mam 33 i nie uwazam ze to jakos malo, normalnie. Ja mam szerokie biodra, boczki i uda a reszta ciala ok. Nie masz sie czym martwic, naprawde, mamy podobne wymiary. Tylko jestes troche wyzsza wiec wygladasz pewnie szczuplej niz ja:) ja bym chciala zrzucic z tych nog a ty biedna sie zamartwiasz;)

Gość takieE
ewelka ale ty jestes nizsza a ja mam 170 cm wzrost ..wiec normalne ze masz udko wieksze..:(

Gość Elewinka23
w lydce mam 35 wiec prawie tak samo jak ty. Ja nie uwazam ze mam za chude uda wrecz przeciwnie, wygladam jakbym je miala troche za duze a to przez to ze mam chudy brzuszek tylko 64-65cm i raczej male piersi, a w biodrach i udach mam wiecej wiec wyglada jakbym tam miala za duzo

no ale to 4 cm, nie lam sie. Chcialabym miec Twoj wzrost, naprawde, ale co zrobic:)

Gość takieE
no dzieki za pocieszenie")

Gość fdfdfd
ja tez jestem chuda:(