Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko--

Kredyt z Polski-Studia w Niemczech-czy to mozliwe???

Polecane posty

Gość pytanko--

czy to mozliwe ze wezme kredyt w polsce na studia w niemczech ?? pomocy! skad zalatwic kase?

Gość pytanko--
bogini--zamierzam studiowac socjologie na bachelor,nie wiem czy wyrobie z praca! potrzebuje przeciez ponad 600 w miesiacu! czy to realne? prosze doradz cos,napisz cos wiecej widze ze jestes w temacie! buzka

Gość pytanko--
600 euri mialam na mysli! ile godzin musze pracowac? wydaje mi sie ze nie pogodze tego ! :(co o tym myslisz?

po co ci az 600 euro? ok. 200 e. kosztuje akademik, mieszkanie roznie, mozesz nawet za darmo znalesc jesli zgodzisz sie np. jakiejs starszej babaci raz w tygodniu mieszkanie posprzatac, jedzenie- tez roznie od 50 do 150e. zalezy kto co lubi:) no a reszta to juz przyjemnosci.........jako studentka oficjalnie mozesz 90 dni pracowac, albo 180 na pol etatu....wiekszosc pracuje jeszcze na czarno:)... jestem tego przykladem, ze mozna w niemczech studiowanie z praca polaczyc!!!

Gość pytanko--
mieszkanie-200 jedzenie ok 7o euro oplata za studia 500 ze semestr czyli ok 100 na mies 60 ubezpieczenie ok 150 rozrywka ciuchy kosmyteki itd czyli czyli bedzie ok 600! jako pogidzic z uni? nie wiesz jak to jest z bachelor??

Gość banki...
praktycznie na wszystko dadzą ci kredyt jeżeli przekonasz ich, że spłacisz, dasz im gwarancję, zastaw, poręczenie osób trzecich. Tylko może być to drożej niż zwykły kredyt studencki.

Gość pytanko--
no ale ja na te 3 lata studiow to potrzebuje ok 50tys zl:(

Gość iuuupii