Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyciodajna

Jak to w koncu jest z ta ciaza?

Polecane posty

Gość zyciodajna

Okres trwa 28 dni, w 14 dniu mam owulacje, liczac ze plemniki moga przetrwac 3 dni to rozumiem, ze do 10 dnia moge sie kochac ze 100% pewnoscia, ze nic sie nie stanie. Po tym 14 dniu zaczynam wspolzyc dopiero po nastepnych 3 dniach, czyli od 17 dnia i zajscie w ciaze wteyd jest niemozliwe, a moze jednak sie myle? Oczywiscie wszystkie moje zalozenia zakladaja, ze na 100% mam owulacje w 14 dniu okresu nie wczesniej nie pozniej. Czy ja dobrze rozumiem? Pewnie z biologii jestem z tylu jak ktos chce mi naprostoweac sytuacje to porsze niech mi to wylumaczy.

Gość zyciodajna
znacznie? czyli 5 dni? jak tak to bedzie dluzszy okres abstynencji :)

Gość zyciodajna
ale my nie chcemy sie zabezpieczyc cholera i tu jest problem musze rozgryzc to doglebnie ;)

Gość mogą żyć do 7 dni nawet
Nie chcecie? A to czemu?

Gość zyciodajna
nie chcemy w prezerwatywie nie jest to samo a tabletki szkodza cos o tym wiem, to wszystko to swinstwo, poztym prawdziwa milosc nie przewiduje srodkow antykoncepcyjnych

Gość skoro
chcesz miec 100 % peweność ze nie zajdziesz w ciąże to kohcajcie się tylko przed okresem. Ostatnie 10 dni do miesiączki jest bezpieczne. Odpuść sex w pierwszej fazie po miesiączce albo stosuj chocby globulki - to n ie gumki ani pigułki :D