Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawi mnie to

Co byscie zrobily jakby wasz parner zaproponowal wam i wylozyl pieniadze na

Polecane posty

Gość ciekawi mnie to

operacje powiekszenia piersi , czy zgodzilybyscie sie na to ?

Zasugerowałabym mu zuzycie tych pieniędzy na udoskonalenie jego własnej sylwetki i innych \"walorów\". Nawet zaoferowałabym, że mu dołożę do tego \"interesu\". :classic_cool:

Gość wziełabym pieniadze i
powiekszyla sobie piersi a pozniej bym go zostawila za to ze bylby takim chamem

A ja może bym sobie powiększyła na pełne B? Uważam, ze wyglądałabym lepiej i czułabym sie moze lepiej z takim wymiarowym biustem, a nie takim, jaki mam... A że kasę trzymamy wspólną, więc nie ma problemu dawania i brania pieniędzy. Chyba jakby było mnie stać, to bym to zrobiła... oczywiście najpierw byłoby 100 innych wydatków :)

Ewa33 - kobieto, sama mam pełne A i uważam, że należy to przyjmować z dobrodziejstwem inwentarza. :-P Poza tym - nie zaproponowałby. Więc to czysta teoria :-P

...a po cholere wieksze piersi, kocha sie za to jakim się jest a nie za to jakim mozna byc! Nie lubię sztuczności! :o

Gość mucha tse tse tse
skad wiesz> przygruchal by sobie babe z wiekszymi:P

Gość skoro to proponuje
to znaczy, że nie akceptuje w pełni Ciebie takiej jaka jesteś

Gość mucha tse tse tse
:P:D

Gość kopnąć
dziada w zadek

Gość zostawiłabym go w cholere
albo jak ktoś wyżej napisał "wziełabym pieniadze i powiekszyla sobie piersi a pozniej bym go zostawila za to ze bylby takim chamem". Nie wiem czy ten drugi pomysł nie byłby lepszy. Odechciałoby się dupkowi takich pomysłów na reszte życia.

Rybka, szkopuł w tym, ze ja nie mam pełnego A ;) a wolałabym mieć pełne B - przynajmniej mogłabym włożyć coś bez stanika i byłoby widać biust a nie płaskość widzę, płaskość... facet sie nie skarży, ale myślę, że lepiej bym sie czuła tak sama dla siebie z B przecież niekoniecznie musimy wyglądać dobrze dla facetów, ja lubię wyglądać dobrze dla siebie

Gość hehehe ale ty płytka jesteś
Ewo - dobry wygląd równa się większy biust? - bzdura, no ale cóż na kompleksy nie ma rady :O

Gość ja tam nie wiem
czy bym chciała mieć duże. Wiem że to kręci facetów ale jakoś tak psułoby do proporcje mojej sylwetki bo jestem wysoka i szczupła. I ten biust zniekształcałby wszystkie moje ładne bluzeczki i odwracał uwage od reszty. Chyba nie chciałabym żeby jacyś robotnicy z ulicy ślinili się na mój biust. Chociaż czasami byłoby to fajne, nie powiem. Szcególnie jakby zwrócić uwagę kogoś kto mi się podoba ale wtedy z kolei miałabym dylemat czy dany facet nie interesuje się mną tylko ze względu na te cycki :P no nie wiem...

Gość do owłosionej
ilekroć wchodzę na kafe to zawsze Cie tu widzę. Ja nie wiem. Czy Ty tu siedzisz 24 h na dobe ? Zero własnego życia.

Gość ciekawi mnie to
Pytam sie bo zawsze podobaly mi sie kobiety z duzym biustem i nie jestem w stanie nic na to poradzic :(

Gość do owłosionej
No to bidulka z Ciebie. Pogłaszcze cię na pocieszenie.

gdybym miala kompleks to zmienilabym to dla siebie. Jezeli facet by dal na to kase, a potrzeba bylaby realna, to nie ma zmiluj, zycie to nie bajki z dziecinstwa o kopciuszku.

Gość niewyżyta sexualnie