Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona_2raz

oszukana moze moja naiwnosc

Polecane posty

Gość zdradzona_2raz

jestem załamana na maxa ,drugi raz zostałam oszukana przez faceta,nie jestem juz młoda!najpierw moj maz zostawił mnie z dwojka dzieci po 7 latach małzenstwa ,teraz facet ktorego kochałam nad życie tez znalazł inna po 5 latach wspolnego zycia ! chyba jestem do niczego,nie wygladam na swoje lata ale rok urodzenia to rok urodzenia.... jestem załamana :( moze za bardzo naiwna lata w kupie rozum w dupie...tak sie starałam i tez zle nienawidze mezczyzn oni sa bezwzgledni albo trafiam na złych ale czy to ma jakies teraz znaczenie jestem załamana :((((((((((((((((

Gość swojak
nie załamuj się mnie też kobieta walneła po rogach

a nic nie wskazywalo na to ze tak sie stanie? :( nic nie podejrzewalas? bo wiesz, zawsze mozna odczytac jakies sygnaly, choc nie bede sie wymądrzac bo jak sie kocha to stara sie o tym nie myslec :( kiedy odszedl?

Gość zdradzona_2raz
tyle ze ja juz mam dosc...ile mozna dostawac po rogach (kobiecych) jak sie na to nie zasługuje....za dobra byłam i teraz za to płace

Gość zdradzona_2raz
Sweet Dreams ......jeszcze nie odszedł ale dzis mam zamiar z nim porozmawiac i to zakonczyc dokładnie po 6 rano jade po niego bo wraca z pracy , mam dosc kłamst najpierw jeden teraz drugi nie daje juz rady a ja i moje uczucia moje nadzieje ,miłosc i przywiazanie ,głupia jestem i tyle:(

ale dawno temu to sie stalo? :( nie wiem co powiedziec, sama nie wiem co mnie w zyciu czeka , wiem natomiast ze to bol ogromny i na pewno czujesz sie oszukana, oklamana, zle sama ze sobą :( ale chyba trafaialas na zlych facetow, moze szukalas w nich podswiadomie jakiejs takiej cechy, albo w tym drugim szukalas męża ktory odszedl... to okropne tak sie zawiezc bo potem cięzko zaufac, zlaszcza jesli sytacja sie powtarza narazie nie mysl o nowym związku, zrob coś dla siebie: fryzjer, kosmetyczka, silownia, basen pozwol cieszyc sie sobie z wlasnego towarzystwa ;) pozdrawiam

a jestes pewna ze juz cie zdradzil? ma stalą kochanke, czy to twoje domysly? wiesz czasami niepotrzebnie sie czyms sugerujemy, a potem cięzko nam od tego odwrocic mysli

nie jesteś głupia tylko on nie zasługuje na twoją miłość

Gość zdradzona_2raz
wiesz najgorsze a moze najlepsze jest to ze nic w sobie nie musze zmieniac dobrze wygladam ,duzo facetow sie za mna oglada ale ja jak kocham to jednego! meza kochałam bardzo a obecnego to juz nad zycie i zycie bym za niego oddałabym sama siebie to moze był bład

no ale jestes pewna tej zdrady? zrobil to raz czy ma regularną kochanke? jak to jest? ps. ja nie twierdze ze wygladasz zle, ale tak dla lepszego samopoczucia ;)

Gość zdradzona_2raz
wiem to juz na 100% teraz czekam tylko az po niego pojade i zacznie sie rozmowa,wiem ze bedzie mnie czarował bo takiej głupiej juz nie znajdzie jak ja ale ja mam dosc kłamstw,kocham go nad zycie ale swoja wartosc trzeba znac nawet jak mam cierpiec a wiem ze bede musze dac sobie rade

Gość zdradzona_2raz
nie potrafie dac kopa to nie w moim stylu ,porozmawiam z nim i zakoncze to na poziomie ,choc nie wiem jak dam rade zyc bez niego ale musze byc silna,zostało mi ponad 2 godziny jak mam jechac po niego....boje sie tej rozmowy bo bede cierpiec

a więc trzymaj się kochana i coż zyczmy sobie by takie sytuacje w naszym życiu nie mialy miejsca a tobie takze duzo wytrwalosci 🌼 🖐️ rozumiem ze dzisiaj się nie kladziesz?

Gość zdradzona_2raz
sorrki ze wam truje dzieki za madrosci i pomoc,kazdy normalny człowiek spi o tej tylko takie zakrety zyciowe jak ja nie maja spokoju.zreszta co tu sie dziwic przez jednego płakałam to historia lubi sie powtarzac przez drugiego łzy tez musze wylewac :(

daj kopa powiedziałem w przenośni .nie płacz jak będziesz z nim rozmawiła ,nie daj poznać ze ci na nim zależy

Gość zdradzona_2raz
Sweet Dreams ....nie dam rady juz spac wstawiam wode na kawe.....i o 6 jade a musze ponad 1,5 godziny jechac po niego,jestem przerazona tym wszyskim bo bardzo go kocham i moje dzieci tez ale tak nie moze byc,nie wiem jak dam rade zyc bez niego ale wiem jedno tak dalej byc nie moze

Gość zdradzona_2raz
misiu...ale to nie jest takie proste on wie ze ja go b kocham i chocbym nie wiem jak grała to mi to nie wyjdzie, zalezy mi na nim ale powiem mu ze to koniec na to musze zdobyc siły....potem i tak bede ryczec ale on juz tego nie bedzie widział

Gość zdradzona_2raz
dzieki Misiu ja własnie ide zalac ,a Ty nie spiacy?

Gość zdradzona_2raz
nie wiem kto taki jest dowcipny,ale to nie ja mnie takie zarty sie nie trzymaja ani dzis ani zawsze

nawet w takich chwilach ludzie beda sie podszywac :Ochoc ja czasami lubie podszywy ;) a ty autorko tak sie nie zamartwiaj, moze jeszcze wszystko się wyjasni, może akurat dojdziecie do porozumienia, moze to nieprawda co myslisz, zycze ci tego byś rozwiązala swoj problem i by wszystko jeszcze dalo sie naprawic

Gość zdradzona_2raz
a za co Ty przepraszsasz?

Gość zdradzona_2raz
nie wiem czy jest jakas szansa choc nie ukrywam ze bym chciała,bo ja jak kocham całym sercem....ale dzieki za to ze mi pomagasz no i MIS DZIEKI WIELKIE choc nie bede ukrywac mi ciezko