Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andżela Rzepecka

Związek bez chemii- ma sens..?

Polecane posty

Gość Andżela Rzepecka

on jest naprawdę cudowny.. Kochany, czuły, oddany, ma wszystko co powinien miec idealny facet.. Kocham go jest mi znim dobrze.. Mam wszystko oprócz tego jednego.. Nie ma chemii, nie wariuje na jego punkcie, lubie się do niego przytulac i całowac, ale to wszystko jest przepojone raczej czułościa niż pożądaniem... Seksu w związku z tym jeszcze nie było i szczerze powiem nie spieszy mi sie do tego.. jak myślice..? czy to ma sens..?

Gość poznasz po jej oczach
coś mi się zdaje, że to ty kochasz, a on nie ma czasu na pierdoły.

Gość nie ma sensu
sad but true

Gość ja ona xxxxxxxxx
nie ma sensu

Gość no to ci powiem że
mz sens , a takie dzikie porywy serce zle sie koncza bo nei mysli sie logicznie, sex od pierwszego wejżenia to nie milosc

Gość Andżela Rzepecka
no własnie... mam za soba zwiazek z facetem któreo ciało doprowadzało mnie do szału i ekstazy.. ale nie byłam szczęsliwa, byłam jakby zniewolona.. Teraz jest spokojnie , bezpiecznie, bez szaleństw, trochę brakuje tej iskry, ale widocznie nie mozna mieć w zyciu wszystkiego...:(

Gość kalarepkaa
wiesz mam podobnie jak Ty, kocham swjego chłopaka ale brakuje czasem tych motylkow w brzuchu, spojrzenia po ktorym robilo sie goraco, tez bylam z zwiazku takim jak Ty, ale wole ten bo wiem ze na nim moge polegac i nie musze sie bac dnia nastepnego

Gość g.prawdaaaa
Jesteście pop...ni z tą chemią! To wszystko g.prawda! Nigdy nie lubiłam chemii.Pobądż z facetem, pożyj z nim, pokochasz a nie tłumacz tego chemią!!!!!!!!!!

Gość wiesz najważniejsze ze go
kochasz i ze to trwa jakis czas, skoro zaszliscie tak daleko to brak tej chemii najwyrazniej ci nie przeszkadzal, to skad nagle takie mysli ???

Gość kalarepkaa
moze stad ze to nie ten wlasciwy, ze skoro brakuje chemii to kiedys moze pojawi sie ten jedyny