Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polecam Ja

Czemu boicie sie brc ślub w maju?Jakies zabobony.odprawiacie?

Polecane posty

Gość polecam Ja

sqw

Gość w maju slub szybki grob

Gość kaszanka blues
ha, ja wzięłam ślub w maju i rozwiodłam się. Ale w zabobony nie wierzę, pan młody nie dorósł, a ja miałam oczy ze szczęścia zamknięte i zaszyłam uszy żeby nie słyszeć jak wszyscy ostrzegają :( moglibyśmy wziąć ślub w grudniu czy sierpniu, a i tak by nie wyszło :O

Gość polecam Ja
a ja znam pare z długim stazem...i sa szczesliwi maja juz fajne .odchowane dzieci..

JA nie wierze w zabobony..znam akurat pare ktora miala slub w sieRpniu i juz bedzie rozwod! a jakby wzieli slub w maju to pewnie by bylo ze to przed ten maj, A tak poza ty to ja uwielbiam maj wtedy poznalam mojego przyszlego meza i b. chcialam wtedy wziasc slub ale niestety juz nie bylo wolnej sali:/takze wesele bedzie w czerwcu.

ja biorę ślub w kwietniu :) Niestety nie w KwieRtniu i jakoś też się w ogóle nie przejmuję :) Śliczna wiosna, zaraz po świętach wielkanocnych, mam nadzieję, że przyniesie mi szczęście!

Gość zapomnialam...
ja tez w maju bralam, jest super:)

Gość a ja ...
borę ślub w maju i się nie boję i nie wierzę w zabobony i przesądy. I tak co ma być to będzie :) A maj to dla mnie najpiękniejszy miesiac :)