Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnemmonic

Jak kulturalnie zakończyć znajomość z dziewczyną?

Polecane posty

Gość mnemmonic

Poznałem dziewczynę, przez internet. Pisaliśmy ze sobą miesiąc czasu na gg, w końcu 2 dni temu doszło do spotkania. No i niestety dziewczyna nie podoba mi się fizycznie, nie pociąga mnie. Inaczej mówiąc - nie jest w moim typie. Miałem oczywiście jej zdjęcia, ale to jednak nie to samo. Spotkaliśmy się, w sumie fajnie minął czas, nie dałem jej absolutnie poznać, że jej uroda mnie nieco odpycha. No ale... Teraz mam problem, bo ona od tamtej pory już parę razy zdążyła mi puścić smsa z pytaniem kiedy się znowu zobaczymy. Jest dla mnie bardzo miła, w ogole jest fajną wrażliwą osobą, no ale na pewno nic z tego powaznego nie wyniknie. Wolę teraz, po 1 spotkaniu zerwać tą znajomość niż potem dziewczyna ma cierpieć. Tylko jak mam to zrobić? To pytanie głownie do kobiet. Powiedzieć jej wprost, że nie podoba mi się fizycznie? Chyba nie bardzo...

Gość alka kalka
powiedz po prostu ze nie zaiskrzylo...tak bedzie lepiej.ze fajna z niej kolezanka i milo bedzie utrzymywac kontakt ale tylko w relacji przyjacielskiej

Gość mnemmonic
No ale wiesz, ja nie chcę żadnych "przyjacielskich relacji".

Gość mnemmonic
kurde, dlaczego tak to jest że jeśli jakaś kobieta mi się naprawdę podoba, to nie jest mną zainteresowana, a gdy ja się jakiejś spodobam, to mam potem problemy... ciężkie jest to życie :)

Gość pomocna
wiesz musisz sie najpierw zastanowic czy chcesz ja pokazywac czy kochac? rozumiem cie w zupelnosci bo mam taki sam problem jak ty choc jestem dziewczyna wiec u mnie to sie tyczy facetow ale ja zawsze zadaje siobie pytanie czy istnieje ksiaze z bajki na ktorego czekam i moze w milosci i w zwiazku wcale nie chodzi o urode zewnetrzna a moze wewnetrzna?

Gość alka kalka
a widzisz płacisz za grzechyP jak kogo ty potraktujesz tak i ciebie potraktuja ja bym ci dala rade-moze poznajcie sie lepiej jako znajomi,przyjaciele a potem sie zobaczy,wyglad to nie wszystko.moze inne kobiety "nie chca" cie (przepraszam ze to tak drastycznie ujelam) bo nie daja ci nawet szansy na poznanie. i na odwrot.pomysl o tym.

Gość radze spojrzec w lustro

Gość mnemmonic
oj kobiety, już mnie atakujecie :) Lustro w domu mam, spokojnie. Nie uważam się za żadnego pięknisia, jestem przeciętnym facetem. Ta dziewczyna też jest zupełnie przeciętna, ale tu nie tylko o urodę chodzi. Ona jest taka... ciężko powiedzieć, ale za mało żywiołowa, za bardzo spokojna jak dla mnie, albo inaczej - za poważna. I nie chodzi bynajmniej o to, że chciabym jakąś wypudrowana laleczkę w stylu "barbie". Naprawdę podoba mi się wiele przeciętnej urody dziewczyn, ale ta jednak nie. To co mam na siłę ciągnąć "przyjaźń" i liczyć że może coś zaiskrzy? Przeważnie gdy poznaję dziewczynę to czuję od razu że to jest "to". A teraz tak nie było. No i nie jestem na tyle chamski, żeby nagle przestać się do niej odzywać.

Gość alka kalka
po co tak radykalnie:P chlopcze musisz sie zastanowic nad soba troszke... powodzenia!!!

Gość ja tez kupilam na allegro
gadaj znia jak z kumplem...zeby zobaczyla ze nie jest obiektem twojego zainteresowania a jedynie znajoma

Gość mnemmonic
dobra, opowiem jak było: namawiałem ją na seks a ona się nie zgodziła, nie chcę znajomości z taką cnotką

Gość mnemmonic
po co radykalnie? Bo wiem że z tej znajomości nic nie będzie, po prostu. A nie chcę żadnych przyjaźni bo przyjaciół mam już wystarczająco dużo.

Gość alka kalka
aha.... mogles od razu tak zaczac. w takim razie nic na sile.wiesz ja kiedys powiedzialam chlopakowi ze nie iskrzy. i byl mi nawet za to wdzieczny.a urody byl raczej nieprzecietnej ,po prostu nie bylo tej iskry,nici porozumienia. powiedz jej to.ze nie pasujecie do siebie i bedzie ok

oj facet facet.......to bylo pierwsze spotkanie!! mogla byc oniesmielona, daj jej szanse, ja tez na poczatku niewiele gadalam bylam spokojna i w ogole...z czasem sie to zmienilo i jestem ze swoim juz ponad 2 lata....nie przekreslaj jej z powodu pierwszego spotkania, pierwsze wrazenie jest czesto mylne!!

Gość booomba
Jak nie chcesz powiedzieć - sory, ale nie chcę ciągnąć tezj znajomości to nie odpisuj, nie reaguj, nie oddzwaniaj. NIC. W końcu jej sie znudzi.

Gość co wy tu gadacie glupoty
jak on nie chce to nie.......... nic na sile zwyczajnie napisz dziewczynie że milo bylo ja poznać, spedzileś bardzo sympatyczny wieczór ale pary z was niestety nie bedzie napisz że masz nadzieje ze za twoja szczerość nie poczuje sie urażona bo nie bylo to absolutnie twoim zamiarem, pozdrów serdecznie i życz powodzenia i tyle, jak dziewczyna jest ok nie bedzie sie dąsać