Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrzosowy dzień

magificio - sukienka mam taką . czy do niej pasuje.....

Polecane posty

Gość wrzosowy dzień

Jestem na nia zdecydowana. Nie wiem tylko czy do ecri pasuja białe perełki i nieco ecri kolczyki perełkowe. tak się składa ze kolczyki mam ale nieco żółte ecri no a koraliki białe. czy az tak bardzo będzie widac tą róznicę? czy radzicie jednak dokupic ecri koraliki?, kurcze i tak nie bede w nich latac na codzień.moze da sie załozyc te białe. ?suknia ma jasny ecri kolor. nie jest sniezno biała. http://www.suknieslubne.opole.pl/suknie.php?katid=162&limitstart=18 4 strona w Divina sposa 2006

Gość gugis777
zmien zdanie

Gość wróżka z krainy Rupieci
na modelce wygląda słodko, a w rzeczywistości też? wszystko zalezy czy materiał będzie taki sam czyli satynka ładna a nie jakieś płótno zorżetowe..

Gość kaszka z makiem
sliczna, no niby perły to łzy, ale persły sa słodkie, rozświetlają skórę, no i sa sztuczne a nie prawdziwe generalnie.

Gość kaszka z makiem
ale jak suknia widac ma srebrne dzety i perełki to nie bardzo pasują złote dodatki, własnie bardziej pasują perły bądz cyrkonie, srebro.a nie złpto.

Gość KASIEŃKA23****
po 1 nie pasuja do niej perły bo juz jest z dodatkami, ewentualnie jakis bardzo drobny naszyjniczek na szyje a po 2 perły to lzy i NIGDY nie zkaladaj ich na wlasny slub SPRAWDZONE!