Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obolała

straszny ból piersi.....co jest grane?

Polecane posty

Gość obolała

Gość dusdhj
mnie tez tak wlasnie bola piersi... nie wiem, co jest grane... w ktrym dniu cyklu jestes?

Gość obolała
w niedziele dostanę okres....nigdy tak nie mialam..poprostu sieka na maxa.....sa opuchniete i mocno bola...zaczelo sie wczoraj...bylam na siłowni ....wczesniej bolaly ale nie tak mocno...teraz poprostu mam apogeum...i nie wiem co robic....jak nie przejdzie po okresie to chyba tylko lekarz....

Gość dusdhj
a u mnie okres dopiero za ponad tydzien!! masakra! :( a trwa to juz ponad 7 dni wszytsko! o co chodzi?????..... :(

Gość T o i ja sie dopisze
Moze warto zrobic badania prolaktyny. Mnie nigdy nie meczyly bole piersi w ogole, ale niedawno mialam wiele stresow i zaczely bolec i na okres i czasem po. Mysle, ze prolaktyna mi skoczyla i to byl znak. Bralam Castagnusa i jak reka odjal.

mnie cale zycie bola piersi przed okresem nawet 2 tygodnie bo ja mam dlugie cykle wiec i ten czas przedokresowy jest dluzszy ,sa obrzmiale i obolale i bardzo sie powiekszaja.....a i tak mam duzy biust.... najgorzej sie zaczelo podczas brania diane35(pare lat temu)wtedy bolaly najgorzej!od czego-trudno powiedziec-zmiany hormonalne to napewno choc mam niewielkie,badania piersi sa ok ,taka cholerna przypadlosc ale trzeba sie przebadac

Gość obolała
o rety.....ale baby maja przechlapane hehe......mam nadz ze to nie objaw ciąży;) bo biore tabletki od chyba 7 lat....planuje slub cywilny teraz, koscielny za rok i pozniej bobaska...i taka kolejnosc bym bbbardzo chciala zachowac;)

Gość kasiuniaemce
niestety tez mam ten problem co wy Dziewczyny :( niema to zwiazku czy mam dostac okres czy nie poprostu czasami mnei tak bola ( albo boli jeden) ze wytrzymac sie neida :( bylam u lekarza wykryl jakis guzek powiedzial ze trzeba operowa nastepny lekarz pieniadze wzial ale powiedzial ze on to czuje ale nic neiwidzi:/ a nstepnie byla biopsja i wszystko ok ale bolec neiprzestaja jeszcze torche pobola i bede sie czula jak symulantka ale 17 01 mam wizyte kontrolna zobaczymy jak bedzie :) zycze wszystkim duzo wytrwalosci z tym bolem :P

Gość hejkum
Mnie cholernie bolały jak byłam w ciązy.. wyłam z bólu... Nie zycze wam, ale kto wie....?:)

Gość angiii
ja tez mam straszny bol piersi......nabrzmiale, twarde jak kamien, powiekszone-znacznie;D (maż zadowolony;D ) ale normalnie spac przez nie nie moge... nigdy tak nie mialam. w czasie okresu bolaly, ale nie taaaaaaaaaaaaaak!

Gość brunia
jejku ja to samo. zawsze mnie bolaly przed miesiaczka ale po tak ze spac nie moglam to jeszcze nigdy . co jest??pomocy?;(

Gość Arisha
Dziewczyny koniecznie do lekarza, z bólem piersi nie ma żartów.

Gość I tak
Bedzie dzius sliczny,włąśnie zycz im,bo to jest piękne:)