Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielki problem

To tylko kilka zdan do przetłumaczenia na niemiecki

Polecane posty

Gość wielki problem

A więc oto one: Ojciec kupił nowy samochód. Na śniadanie mam pije czarna kawę. Mama podała mi czarna kawę? My pomogliśmy temu starszemu panu. Czy mogłaby mi Pani otworzyć okno? Czy miałaby Pani czas dzis wieczorem? czy mogłaby Pani mi pomoc? Czy mogłby Pan mi pomóc? Czy mogłaby Pani tutaj zaparkować? Czy miałaby Pani chwilkę czasu dla mnie? Z góry dzieki za pomoc.

Gość cxc
język potomków hitlera mnie nie kreci..

Gość a moze przetlumacz je
sam/a a my sprawdzimy? :O

Gość cxc
trzeba być frajerem zeby sie tego uczyc

Gość Frauchen
cxc- a może frajerem jest ten co potrafi krytykować bo sam nic w tym języku powiedzieć nie potrafi....?

Gość wielki problem
no mnie tez język hitlera nie kręci dlatego tego nie umiem przetłumaczyć...

Gość cxc
nie potrafie bo go nie lubie..Znam inne jezyki ..Tego poznac nie zechce :)

Gość cxc
jak slysze szwaba to od razu mi sie na wymioty zbiiera ..

Gość Frauchen
No więc jak nie lubisz to przynajmniej nie krytykuj. A Hitlera juz dawno pochowali więc nie wracajcie do tego. Niemiecki jest naprawdę pięknym językiem tylko trzeba chcieć to zobaczyć a nie jęczeć tylko. Spróbuj sam/a a ktoś sprawdzi. Przynajmniej sie czegos nauczysz.

Gość wielki problem
tak tak ja właśnie wole angielski, a niemca to nie nawidzę... Ojciec kupił nowy samochód. Vater hat neuen Auto gekaufen Na śniadanie mam pije czarna kawę. Fur Frühstück die mutter trinkt Kaffee Mama podała mi czarna kawę Mutter überreichte mir Schwarze kaffee emmm.... wątpie ze to dobrze zrobiłam - ale starałam sie

Gość cxc
nie dziekuje..Wszystko ,ale nie niemiecki..Juz nawet mogolski wole..

Gość wielki problem
moze jednak jest tutaj ktos kto umie i lubi niemiecki

Gość cxc
achtung achtung

Gość Frauchen
Prawie dobrze....jak sie chce to mozna logicznie pomysleć... Vater hat das neue Auto gekauft. Am Frühstück meine Mutter trinkt eine schwarze kaffee. Mutter hat mir eine schwarze Kaffee gereicht..

Gość Frauchen
cxc- ja niemiecki uwielbiam ponad wszystko a nie znoszę za to angielskiego.

Gość cxc
hitler yougen

Gość cxc
a ja wole angielski..Cale szczescie ,ze nigdy mi nie przyszlo uczyc sie niemieckiego bo jak slysze ten jezyk to mi sie na wymioty robi.. Hitler yougen

Gość cxc
szwabay nawet teraz nami gardza..Moja ciotka była na granicy to gdy mowiła po niemiecku szwaby ją bezczelnie poprawiały twierdząc ze akcent ma zły..

Gość cxc
Ruskie i szwabskie na zawsze wróg Polski..

Gość wielki problem
no widzisz Frauchen więc zrozum mnie tak jak ja ciebie rozumiem. Dzięki za poprawienie to reszta: Wir hilften den alten man Haben sie ein bissien Zeit heute Abend? Können sie mir das Fenster aufmachen? Konnen sie mir helfen? Konnen sie hier parken? Haben sie ein bissien Zait fur mich ? ....no to juz all Poprawcie mnie

Gość wielki problem
tak tak poprawcie mnie

Gość pomoc nadchodzi
Ojciec kupił nowy samochód. Na śniadanie mam pije czarna kawę. Mama podała mi czarna kawę? My pomogliśmy temu starszemu panu. Czy mogłaby mi Pani otworzyć okno? Czy miałaby Pani czas dzis wieczorem? czy mogłaby Pani mi pomoc? Czy mogłby Pan mi pomóc? Czy mogłaby Pani tutaj zaparkować? Czy miałaby Pani chwilkę czasu dla mnie? vater hat mir das auto gekauft am vrüchsticht mama trinkt schwarce kave mam hat mir die schwerce kawwe gegehben wir haben für die altere man geholfen kennen sie mir bitte das wenster aufmachen haben sie zeit heute abent kennen sie mir helfen kennen sie hir parken haben sie böschen zeit für mich nie umiem dobrze pisac ale tlumaczenia sa dobre:)

Gość aga28
Ojciec kupił nowy samochód. Der Vater hat das neue Auto gekauft. Na śniadanie mam pije czarna kawę. Zum Fruehstueck trinkt meine Mutter schwarzen Kaffee. Mama podała mi czarna kawę? Die Mutter hat mir schwarzen Kaffee gebracht. My pomogliśmy temu starszemu panu. Wir haben dem alten Mann geholfen. Czy mogłaby mi Pani otworzyć okno? Koennte ich das Fenster aufmachen? Czy miałaby Pani czas dzis wieczorem? Haetten Sie Zeit heute Abend? czy mogłaby Pani mi pomoc? Koennten Sie mir helfen? Czy mogłby Pan mi pomóc? Koennten Sie mir helfen? Czy mogłaby Pani tutaj zaparkować? Koennten Sie hier parken? Czy miałaby Pani chwilkę czasu dla mnie? Haetten Sie Zeit fuer mich?

Gość wielki problem
no dzieki dzieki ale... niektóre wyrazy to ja nawet wiem jak napisac - ty nie

Gość wielki problem
OoooOOOOoooo aga28 Dziękuję bardzo

Gość Frauchen
Osz cholera ....nie słuchaj - pomoc nadchodzi.... tu masz reszte: Wir haben den alten Mann geholfen. Können Sie mir das Fenster öffnen? Haben Sie die Zeit heute Abend? Können Sie mir helfen? Können Sie hier parken? Haben Sie ein Moment für mich?

Gość pomoc nadchodzi
wcale nie bo ja dobrze napisalam kenen sie das venster aufmachen!!!!mowi sie nie

Gość wielki problem
Frauchen - widziałam ze moge na Ciebie liczyć. Jestem teraz twoja dłuzniczką. Jakbys czegos chciała to krzycz :* przyjde z pomocą

Gość pomoc nadchodzi
Haben sie mir moment????hahaha a to nie o chwile chodzi tylko o czas czyli...zeit