Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niech ktoś doradzi...

Jak zrobić dobre wrażenie na chłopaku??

Polecane posty

Mam taką sprawę. Podoba mi się pewien chłopak dopiero niedawno sie zapoznalismy a teraz spotkamy sie na dyskotece ale to nie zaplanowane spotkanie, on gra w zespole. Jest bardzo fajny podoba mi sie. Jak zrobić na nim dobre wrażenie zeby się mną zainteresował.???? dodam ze ostatnio tanczylismy razem;) pomóżcie prosze Was bardzo...

Gość uzurpator_na_maxa
To proste. Jak bedziecie nastepnym razem tanczyc zacznij masowac jego krocze. Mysle ze mu sie spodoba.

ale ja prosze o poważne odpowiedzi plisssss, on nie jest gówniarzem ma ok 23 lat

chce rzeby stało sie tak aly ta znajomosc przetrwała dłużej moze nawet na stałe...

Gość BiEgNę
a ty ile masz?

ja mam 18, prosze podpowiedzcie cos, tak bardzo mi sie podoba, mysle ze mnie polubił bo nawet poprosił mnie do tanca ale czuje ze ja musze cos zrobic tylko co??

Ja mam 16. Zapomniałam napisać że pozwoliłam mu już włożyć penisa do pupy. Myślicie że dobrze zrobiłam?

23 lata to gowniarz- zalezy jak dla kogo, no dla mnie nie sadze bo jest starszy o 5 lat

Gość Jacek1982
no ale masowanie krocza to najlepszy sposob na podryw na dyskotece

i nie czytajcie tych głupot podszywaczy...tylko prosze pomózcie mi, dziewczyny licze na was!! rozsadni chłopcy tez

ale to ze to jest dyskoteka to nie znaczy ze mam robic nie wiadomo co, mówie wam to zbieg okolicznosci on tam poprostu gra

Gość Jacek1982
no to fajnie jest technomułem a ty blacharą :D

Gość Man of Valor
Jak mu się nie podobasz fizycznie to Święty Boże nie pomoże

Gość topolinkaxxxbebebebe
o jeny dziewczyno ale Ty masz problemy...pewnie i tak dasz mu d... na dyskotece,a tu zadajesz tandetne pytania,zalosna jestes

Gość BiEgNę
czego ty się spodziewasz?nawet jak coś ci doradzimy to i tak nic nie da.musisz byc sobą,bo tak cię musi polubic jeśli z nim chcesz byc czy co.ale na pewno niezzawodne jest uśmiechanie się często:D

do Man of Valor myslę ze mu się podobam bo zapoznalismy sie ostatnio i przyszedł sam poprosił mnie do tanca a potem cały czas grali ale co ja mam zrobic zeby to jakos rozkrecic?? zeby sie bardziej zaangazował??

Gość Man of Valor
Sam tancze z kolezankami ktore mi sie nie podobaja to z grzecznosci, nie zawsze to ze cie poprosil do tanca musi oznaczac ze mu sie podobasz

Gość facet__
Zadajesz takie pytania jakbyś miała 13 lat. Nikt Ci tutaj nie poda gotowej recepty na udaną znajomość. Po prostu pokaż mu że jesteś nim zainteresowana i tyle.

dzieki ci BiEgNę, widze ze tylko Ty tutaj jestes rozsadna i traktujesz mnie powaznie.. dzieki jeszcze raz;]

Gość simonkaxxxxxx
jakbys mu sie naprawde podobala to sam by Cie poprosil o nr.tel albo by szukal kontaktu...moj przedmowca ma racje....z grzecznosci z Toba tanczyl a Ty juz prawie ze slub planujesz....

Gość BiEgNę
wiem,bo uśmiech mam praktycznie przyklejony na stałe:D i dobrze mi się z tym żyje:D

Gość evvika
A ile czasu wy się znacie? Po jednym tańcu chcesz żeby chłopak się rozkręcił? No to może faktycznie pomasuj mu to kroczę, to wtedy na pewno się rozkręci ;) A tak poważnie, to daj sobie i jemu czas, jeśli faktycznie się mu podobasz to sam zacznie o Ciebie zabiegać. I nie bądź natarczywa, bo żaden facet tego nie zniesie.

Gość evvika
A ile czasu wy się znacie? Po jednym tańcu chcesz żeby chłopak się rozkręcił? No to może faktycznie pomasuj mu to kroczę, to wtedy na pewno się rozkręci ;) A tak poważnie, to daj sobie i jemu czas, jeśli faktycznie się mu podobasz to sam zacznie o Ciebie zabiegać. I nie bądź natarczywa, bo żaden facet tego nie zniesie.

Gość Jacek1982
on chce zaliczyc kolejna suczke na dyskotece

Gość BiEgNę
jacek 82 - jeśli jest kolekcjonerem to na pewno...

No dobrze, wymasuję mu krocze, mogę nawet coś więcej, może rozepne mu rozporek, sama nie wiem. No może dzięki temu wkońcu się zacznie coś dziać.

Gość BiEgNę
rzeczywiście zaczynasz gadac jak 13latka... ale za to niezła jazda będzie...;-)

wydawało mi sie ze jak mnie poprosił to jakis znak bo specjalnie przerwał granie grała tylko reszta zespołu a przed godzina tylko poznał moje imie...

Gość BiEgNę
to trochę mało,żeby stwierdzic jaki on jest,no nie?

Gość Tygrysss
Najlepiej o nim zapomnij. Dyskoteka, muzyk, taniec... tylko w melodramatach coś takiego kończy się happy-endem. Facet będzie chciał Cię brzydko mówiąc przelecieć, potem odstawi na boczny tor i będziesz rozpaczać. Wiem co mówię, sam kiedyś grałem w zespole i zdarzało się że raz w tygodniu spałem z inną dziewczyną.