Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mogeee

czy to mozliwe ze masazystka zarazila mnie tym gownem???

Polecane posty

Gość nie mogeee

witam! chodzilam na masaze,,, na kregoslup i tak po kilku dniach mialam malutki wysyp syfkow na plecach (jakies 4 ) pozniej juz po calej sesji masazow (10) pzrezylam szoking! do dzis nie moge wyleczyc syfow an plecach,,, sa wszedzie! tak to sie rozprzeszczenilo na cale plecy a nigdy tak nie maialm, owszem kikla na jakis czas ale to wszystko i tu mi sie nasuwa takie pyatnie czy to mozliwe ze ona mnie czyms zarazila??? mialam plecy smarowane jakas oliwka. acha i jeszcze takie cos ultradzwieki jezdzi sie taka galka po szyi i ramionach i samruje taka mascia ?

Gość powiedz jej o tej infecji
i zapytaj od czego to moze byc, moze dermatologa sie poradz.Wiesz, z tymi komsetyczkami itp jest roznie, jedna jest super czysta a druga olewa higiene z lekka i dzieja sie potem takie rzeczy.To samo moze dotyczyc masazystek,.Kazda po wizycie jednego klienta powinna wyszorowac rece.Przeciez ona dotyka dziesiatki roznych ludzi, skor.A ludzie czasem nawet nie wiedzza, ze maja jakies cholerstwo.

Gość niekoniecznie
jak miałas sladowy trądzik na plecach to mogł sie zaostrzyc w wyniku uzywania olejku czy oliwki, jak wiadomo preparaty te są baaardzo tłuste i zatykaja pory, nie jest jednak wykluczone ze przed toba masowała jakiegos syfa pryszczatego i Cie zaraziła... lec do dermatologa