Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynka sprężynka

nasze bóle krzyża, wzdęcia i zaparcia... normalne ?

Polecane posty

no własnie Dziołszki :) hmm od pewnego czasu czuje sie fatalnie poniewaz bola mnie krzyze(w moim wieku heh;)) mam czeste zaparcia i brzuszek jak balon. Troszke mnie to dziwi bo okresik byl(jednodniowy ale byl) no i jeszcze mam zapalenie pecherza i klopocik z jelitami. eh czy to jest mozliwe ze krzyze mnie bola przez to(bo wzdecia i zaparcia to przez jelita) ale krzyze:)? jestm troszke zmartwiona. i dodam ze biore wlasnie cilest i zle mi po nim ;) buziaczki ipiszcie Dziewczynki czy Wy tez tak macie :*

Gość jogurtynka
"dziewczynka sprezynka"-znam kolesia ktory caly czas tak powtarzal :) :) powiem tak-okres jednodniowy to moze byc problem, jesli obawiasz sie ciazy to czasem jest tak ze w terminie okresu wystepuje krotkie krwawienie. Ale z drugiej str bierzesz tabsy, jesli bierzesz je regularnie i tak jak powinnas to prawdopodobienstwo ciazy jest znikome. A bol krzyza? moze jestes przemeczona po prostu?:) albo czesto stoisz?:) Ja Cilest nie bralam nigdy ale przeczytaj na ulotce o dzialaniach niepozadanych, mysle ze to moga byc zle dobrane tabsy :/

oj no wlasnie ja czesto zmieniam je bo po prostu zle sie po nich czuje ale po cilescie to jak sparalizowana :) mysle ze wszystko oki jest i ciąży jak narazie brak bo bylam u ginekologa i nic nie powiedzial:P tak mnie kusi zeby zrobic tescik ale do okresiku jeszce dwa tygodnie... :) poczekam:P nie panikuje :D

Gość ania.
dziewczynko sprężynko>>>> mam to samo: wzdęcia, ból w dole brzucha, bulgotanie, parcia, okres tez u mnie trwa 1 dzien i.....biore cilest od 4 miesiecy. myślisz, ze hormony sa przyczyną naszych klopotow? moze powinam zamienic cilest na regulon? bralam go przez 1 mies. i nie zuwazylam jakichs objawow typu wzdecia, czy bole. wydaje mi sie tyllko, ze latwo wpadalam w jakies depresje.....