Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna nudna

Czy kobieta nosząca ciuchy w rozmiarze 44 jest gruba?

Polecane posty

Gość taka jedna nudna

Gość niekoniecznie
moze przy kosci

Gość maniaretta
No szczupła to już nie jest...

Gość jest normalna zdrowa kobieta

Gość hhhhhhhhhhhhhhh
ja mam rozmiar 42-44 ale mam ładna buzke i w sumie nawet niezle ciało..tzn jakos tak fajnie wszystko "poukładane"ze naprawde zawsze odkąd pamietam miałam wielbicieli :) mysle ze jestem atrakcyjna mimo wszystko:) od kilu lat mam swoja poówke której sie podobam :)i jest ok:) mam ok 167 cm wzrostu i ok 67 wagi i nie narzekam :)

Gość taka jedna nudna
Aż tak źle? :(

Gość nie gruba tylko
hipopotam :D:D:D:D:D:D:D:D lub słoń :D:D:D:D:D:D:D:D Jak można sie az tak zapuścić??????????? no jak???????????????/

Gość taka jedna nudna
Ja tez tak podobnie mniej więcej, 170cm wzrostu i i też około 67kg.

Gość troche grubsza
Wedlug mnie ten rozmiar zalicza sie do duzych!Ja nosze rozmiar 40 i uwazam sie za gruba.Norma to wedlug mnie 38,a najfajniejsze sa laski noszace rozmiar 36,ale to moje skromne zdanie.Wszystko zalezy od gustu i upodoban....

Gość teraz rozmiar 42-44 jest na
topie...chude, anorektyczne cialo jest błęeeeeeeeeee

Gość hhhhhhhhhhhhhhh
ale mam mimo wszystko niezłe ciało,niezlą buźke ,włosyi generalnie jestem "cienkokocista"więc gdy jestem w ciuchach naprawdę niezle wygladam nie jak jakis babochłop :) tylko tak jak grubokoscista laska która wazy 50 kilo:) nie łamac sie laski :) !!!!!!

Gość NIE JESTES GRUBA
wyglądasz ZDROWO i normalnie,nie jesteś gruba,możesz miec po prostu taką budowe,umiesnioną,z masywnymi koscmi a na t wplywu nie masz,geny ...ale gruba NIE JESTES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość hhhhhhhhhhhhhhh
naprawde nie jestem jakos super dowartościowana ale gdy sie fajnie ubiore,umaluje itp to z zadowoleniem przegladam sie w lustrze:)i po tym jak reaguja na mnie faceci tez stwierdzam ze nie jest źle:) ale mam juz swojego ukochanego wiec i tak mi inni zwisają :p

Nie mozemy byc wszystkie 38. A jaki to jest rozmiar to 44 na amerykanski? 12 czy 14. Jak 12 i wyzsza to nie tak zle, ale jak 14... to juz duze.

Gość troche grubsza
a na litery?Czy 44 to juz XL?Moja babcia nosi rozmiar 44 :O

Gość abulax
twoja babcia nosi 44 a moje 36 :) dla mnie ideal przy wzroscie 176 to rozm 40/42

Gość troche grubsza
No to masz fajne babcie ;) Zgodze sie ,ze jezeli kobieta jest wysoka,powinna miec wiecej cialka i wtedy rozmia 42 jest o.k

Gość buaaaaaaaaaahahhahahhahahaah
jak można mówić, ze grube cielsko jest na topie??? Nie jes6t i nigdy nie było. I nie będzie. Jest jeszcze coś takiego jak NORMALNOŚĆ. Nie rozmiar 34, ale np. 36 czy 38 są w zupełności ok. Wymiary 90-60-90 to dbra sprawa. Najlepiej oscylowac wokół nich.

Gość traszka ala
44 to dosć duży , ale nie bardzo duzy; dla mnie tak 40 to najfajniejszy ; oczywiście - zależy od wzrostu , ale miałam na mysli kobiete ok. 170-175 cm nie przesadzajcie , 44 to jeszcze nie gruba

Gość troche grubsza
ale 44 to chyba XL,jezeli nie XXL.XL znaczy "extra large".Ta nazwa moei sama za siebie ...

Gość traszka ala
36 to niby s , 38 to m , 40 to l , 42 xl , więc 44 wychodziłoby - xxl

Gość ale chyba w ogóle NIE MA
większego rozmiaru niż 44:O To już są wory:O W życiu nie widziałam nic w rozmiarze 46, przeciez 44 to już jest największa opcja. Na waszym miejscu zrzuciłabym to i owo:o

Gość traszka ala
no , ta jest; czyli 40 to large , strasznie wielka taka baba co ma 40 puknij się

Gość traszka ala
a ja widzialam - i 46 , i 48 , i 50 , i 52; dajcie ludziom życ , gówno was obchodzi , co kto nosi

moze byscie napisali przy jakim wzroscie bo kobieta 175/44 155/44 zupelnie inaczej wyglada

Gość loba
dziewczyny, to ile wy macie w biuście? Ja noszę spódnice 36 i bluzki 42. I to wcale nie jest dużo, jak na biust. Może biodra, ale góra? :D

Gość bbuaahhahahahahhaahahahhaaaaaa
:D 52????!!!!! :D :D Zaraz się zsikam:D Więc w piątkowe wieczory siedzą tutaj same pasztetowe?????:D Hahahahahhahahahahahaha:D Rozmiar 52???? DOBRE:D Hahahahahahaha, nie mogę:D Jak chcesz, to mogę ci pożyzyć pokrowiec na miniwana, teraz zima cipeła, to nie nakrywam na noc:p HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAHHAHHAHAHHAHAHAHHAH

Gość traszka ala
no to już wiemy , kto jest gruby - od rozmiaru 40 dobranoc