Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamiza

help! prosze o pomoc, moze ktos cos ze mna wymysli ?

Polecane posty

studiuje filologie i nie idzie mi niestety za bardzo :( staram sie pisac i nie wychodzi :( i musze teraz opisac najbardziej przerazajaca sytuacje, w ktorej sie znalazlam... i nie wiem co moge wymyslic, chodzi o zaciekawienie jej, ma byc wstrzasnieta tym, co czyta, ma ja to zaciekawic do wyboru mam tez najsmieszniejsza sytuacje ale niestety nie jestem taka kreatywna, byc wymyslec cos naprawde smiesznego:( moze wy mi pomozecie??? po polsku oczywiscie, moze ktos jest kreatywny bo ja niestety nie i juz nie wiem co robic:(

Gość dziwię się że poszłaś
na te studia. pewnie wszystkie lata na nich, ktoś będzie pisał za Ciebie coś. jeśli naprawdę nie czujesz się na siłach na tej uczelni, opuść ją i zrób miejsce zdolniejszym od siebie.

ale ja nie studiuje filologii polskiej tylko obca, a chodzi mi o glupi zwykly pomysl, czy to oznacza, ze nie jestem zdolna ?

Gość obojetnie co studiujesz
powinno cie to zobowiazywac do kreatywnego myslenia. Rusz glową, ew przypomnij sobie cos podobnego z literaturymz, z gazet,

możesz na przykład napisać że byłaś swiadkiem wyjątkowo tragicznego wypadku samochodowego i nie wiedziałaś co zrobić jak pomóc ....

Gość nie kompromituj się
Potem taka idiotka jak ty będzie legitymować się dyplomem wyższych uczelni, który zdobyła z pomocą kolegów z Kafeterii. Żenada.