Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka architektury

poradzcie CO ZROBIĆ BY NIE SPAĆ

Polecane posty

Mam teraz kilka bardzo cięzkich nocy...mnostwo pracy. MUSZE NIE SPAĆ. Znacie jakies sposoby...prócz kawy. Bo nie mogę jej pić.

Gość sekretarz Andrzeja Leppera
seks:D

Gość systematyczna nauka
to najlepszy sposób

Gość może jakieś problemy
sobie stwórz

ty 'systematyczna nauka' nie badz taki madry...

Gość Studentka prawa
syrop tussipekt (czy jakos tak) przeciwkaszlowy do kupienia w aptece za ok 7 zl, tylko pij ostroznie bo zawiera efedryne i bardzo pobudza, 1 raz gdy mialam trudna sytuacje sprobowalam i faktycznie dziala, ale to dorazne rozwiazanie wiec juz nie stosuje

Gość systematyczny seks
tak lepiej ? :classic_cool:

ojej, naprawde nikt nie zna sposobu... Musze skończyć kilkanaście projektów. Studiowanie architektury to dośc cieżka praca. Mi chodzi tylko o sposób by nie zasnąc nad klawiaturą.

slyszalam o syropie....ostroznie to znaczy ile tzreba go pic? buteleczke na noc...kilka lyzek? na mnie dzialaja redbulle...ale strasznie mi rozstrajaja uklad pokarmowy.

Gość sliczna bladyneczka
tez slyszalam o tym syropie tylko nie pamietam nazwy:o jak sie jutro dowiem to dam ci znac:)

Gość systematyczna nauka
To jeszcze jeden sposób: nie siedź na Kafeterii tylko bierz się za projekty, to może zdążysz.

Gość piatek z pankracym
kilkanascie projektów ? a jakie to projekty ? bo za moich czasów to projektów w semestrze było - przy braku kursów poprawkowych - 3-4 , nie więcej cos zmylasz i dramatyzujesz włącz sobie muzyke albo tv i do pracy

Gość sekretarz Andrzeja Leppera
zaprojektuj dla naszego przewodzniczącego mauzoleum :-p

Gość syrop zwie się
tussipect

Gość Studentka prawa
tez tak mam po redbulach, hmmm no nie wiem wypij tak 1/3 buleleczki, jak nie podziala to wiecej ale stopniowo na kazdego dziala inna ilosc.

Gość sliczna bladyneczka
tussipect no wlasnie o to mi chodzilo:)

Gość mate
yerba mate, herbatka do kupienia na necie i herbaciarni sok pomarańczowy :) tak, tak ....słabo, ale działa ,dlatego nie nalezy pic wieczorem z jogi ... pies z głową w dole

Gość Studentka prawa
a jak masz kilkanascie projektow to nawet ten syrop szczerze mowiac Ci nie pomoze ;) wiec lepiej daj sobie z nim spokoj

Dziękuję za wszystkie rady, ale już znalazłam sposób. Kolega z grupy zrobi mi te projekty za zrobienie laski.

Gość Studentka prawa
a no i jeszcze starty imbir z bardziej naturalnych sposobow mozna zalac woda dodac miodu i cytryny ponoc tez bardzo pobudza

Gość syrop zwie się
Aha, jeszcze kawa + sok z cytryny. Smakuje okropnie,a le daje kopa.

Dziekuje za sliczny podszyw. to wyzej to nie ja. Do zainteresowanych ta ilościa projektow. Tak jest ich kilkanascie. nie mowie ze wszytskie od poczatku. Czodzi o zakonczenie. Nie dramatyzuje a od tygodnia siedze NON STOP PRZY KOMPIE i tak jeszcze mam przez 2 tygodnie... Na kafe weszlam na chwilke. Aha...i dziekuje za ta nazwe.

Gość stres i rozpacz

ta kawa to mix pity razem czy to i to osobno?

Gość sliczna bladyneczka
razem:):):) smakuje okropnie:p

ofuuj :) ale jesli dziala....bedzie jeszcze okazja by wyprobowac

Gość piatek z pankracym
kilkanascie to jest przedmiotów w semestrze; z tego część to wykłady , część to cwiczenia z teorii , w rodzaju mechanika, historia architektury, historia sztuki , historia budowy miast , a projektów - 2 duze i 2 małe , nie więcej. No chyba że masz 10 poprawek

zawsze o poranku, gdy umyję ząbki i trochę sobie pomantruję, zaczynam rozważania nad wyższością majonezu kieleckiego nad dekoracyjnym z winiar, które to rozważania zazwyczaj prowadzą mnie na manowce mojego genialnego umysłu, na których to manowcach gubię się wśród kłębów burzanu myśli dzikich i rozchwianego libido.

Nie mam zadnych poprawe, prosze: -projektowanie podstawowe -projektowanie urbanistyczne -projektowanie specjalistyczne -konserwacja zabytkow: projekt elewacji kamienicy -konserwacja zabytkow: projekt wnetrza -konserwacja zabytkow: restauracja kosciola -kilka smiesznych referatow -projekt z zarzadzania miastami -projekt z historii architektury /konkursowy/ -kosztorys osiedla wielorodzinnego -biznes plan, harmonogram i inne takie opracowanie dla wlasnego projektu -projrkt z ekologii Nie chcialo mi sie bardzo tego pisac...ale jak widze tak pzremadrzalych ludzi to ...az przykro mi sie robio. to ze studiowales/as pare lat temu...nie znaczy ze wiesz wszytsko. Teraz mzoe jest inaczej. To ze prosze o przepis na niespanie, nie znacz ze nie radze sobie ze studiami. A wrecz przeciwnie....tyle ze kosztem zdrowia i wielu nocy.