Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lora2007

Kontakt z byłym/byłą czy to ma jakiś sens...?

Polecane posty

Tak się zastanawiam, czy jest jakiś sens utrzymywania kontaktu z osobą, która Cię zostawiła? Np. Mój narzeczony odszedł na 3 miesiące przed ślubem.Początkowo kontakt sią jakoś ciągną, ale od nowego roku 2007 zerwałam kontakt definitywnie, zero listów, smsów, e-mail, telefonów. I trawa to już 3 tygodnie, ja się nie odzywam a on też milczy.Nie mam zielonego pojęcia co się u niego dzieje. Zerwanie kontaktu z byłą miłością to chyba jedyny sposób na odcięcie się od przeszłości, a może się mylę? Jakie wy macie doświadczenia w tym względzie?

Gość zgadzam się z Tobą
to najlepszy sposób na zapomnienie o nim

Gość topolinkaxxxbebebebe
ja stwierdzilam ze najlepiej spalic wszystkie mosty...od Nowego roku postanowilam ,ze zrywam wszelki kontakt....to nie ma sensu,a zycie toczy sie dalej

Nie ma sensu ciągnąć dalej znajomości z kimś,kto okazał się nieodpowiedzialny i nas zranił...Ja niestety mam wielu wpsólnych znajomych i przyjaciol z moim bylym i czasem jestem skazana na jego towarzystwo,co wcale mnie nie cieszy,wiec bronie sie przed tym jak tylko moge,choc to czasem nieuniknione;/

Gość yasarunieczka
nie wchodzi sie w zyciu dwa razy do tej samej rzeki zapewniam was ze to prawda SPRAWDZONE!!!

Gość dokladnie przedmowczyni
nie wchodzi sie dwa razy,.. Ja jednak pogodzilam sie po wielu lata z moim bylym, a teraz (moze was zaszokuje) on bedzie mi robil zdjecia na moim weselu ;) jest profi fotografem wkoncu ;)

Gość leżak150..pk
Ja też nie utrzymuje kontaktu z byłą ona mnie zostawiła, mimo tego ze razerm studiujemy to widujemy sie tylko na zjazdach i jest normalnie jak rozmawiamy to o zwykłych rzeczach...też postanowiłem zkonczyc to co było i tyle...nie odzwam sie pierwszy a tak to wogole..i jest mi z tym lepiej...Zresztą 3 miesiące dochodziłem do siebie..i teraz na zjezdzie jak ją widziałem to nie widziałem juz w niej tego co wczesniej...heh..Nie wydawała mi sie juz taka piekna i wyjątkowa..to znak ze przechodzi a moze juz przeszło......Dzwonienie i pisanie smsów w stylu " Co tam? Co słychac? Po co?.... Moja ex powiedziała ze ona chce miec dobry kontakt ze swoimi byłymi..A co ona sobie mysli ze co jestesmy razem są uczucia i po tym wszystkim ot tak noemalny kontakt ..to nie ma sensu... Zresztą dowiedziałem sie ze mnie nie kochała mimo ze tak mi powiedziała...wiec...wszystko jasne..